Keystone logo
Victoria University of Wellington Master în statistică aplicată - MAppStat
Victoria University of Wellington

Master în statistică aplicată - MAppStat

Wellington, Noua Zeelandă

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

08 Jul 2024

NZD 16.162 / per course

În campus

Introducere

Avansați-vă diploma de licență cu studii postuniversitare și formare profesională în domeniul tehnicilor statistice.

Statisticienii sunt la mare căutare. Varietatea și cantitatea uriașă de date generate astăzi înseamnă că este nevoie de mai multe persoane care să le analizeze și să le dea sens.

Masterul nostru de Statistică Aplicată (MAppStat) este conceput pentru a vă pregăti într-o serie de tehnici avansate și pentru a vă oferi o apreciere a diversității activităților desfășurate de statisticienii și consultanții profesioniști. Acesta este alcătuit atât din lucrări de curs, cât și din pregătire practică, permițându-vă să vă dezvoltați abilitățile în domeniul cercetării și al consultanței. Apoi veți aplica aceste abilități în cadrul unui stagiu de practică într-un departament guvernamental sau într-o întreprindere relevantă.

Dezvoltați-vă expertiza în cercetare, analiză, comunicare cu clienții și consultanță. Veți dobândi un set de abilități pentru a putea rezolva probleme din viața reală. Absolvenții sunt pregătiți pentru o carieră cu multe tipuri diferite de locuri de muncă.

Pentru a vă înscrie la MAppStat, trebuie să aveți o diplomă în statistică, matematică sau altă disciplină relevantă, cu o medie de B+ sau mai bună.

Experienta practica

Programul dumneavoastră va consta atât din cursuri la universitate, cât și din pregătire practică pe teren. MAppStat are un accent profesional și veți finaliza un proiect de consultanță și un stagiu de practică. Acest lucru vă va oferi o experiență unică în programele de statistică aplicată la nivel internațional.

Lucrați alături de alți studenți într-un rol de consultanță cu clienți reali, cum ar fi clinicieni sau cadre universitare. Veți învăța cum să vorbiți cu clienții despre probleme tehnice într-un limbaj pe care aceștia îl vor înțelege, veți face o prezentare orală și veți scrie un raport.

În timpul stagiului de practică, veți dobândi o experiență profesională valoroasă la o organizație gazdă, cum ar fi Ministerul Afacerilor, Inovării și Ocupării Forței de Muncă, Statistics New Zealand și NIWA, sau la companii de știință a datelor, cum ar fi Dot Loves Data sau Harmonic Analytics. Veți fi asociat cu un mediu care se potrivește obiectivelor dvs.

Durata de un an

Finalizați masteratul într-un an cu normă întreagă, pe parcursul a trei trimestre (martie-iunie, iulie-octombrie, noiembrie-februarie), sau în până la trei ani cu jumătate de normă. În mod normal, studenții încep programul fie în martie, fie în iulie.

Dacă finalizați doar lucrarea de curs, puteți primi o diplomă postuniversitară în științe în domeniul statisticii.

Volumul de muncă

Dacă studiați cu normă întreagă, vă puteți aștepta la un volum de muncă de 40-45 de ore pe săptămână în cea mai mare parte a anului. Studenții cu jumătate de normă care urmează două cursuri pe trimestru trebuie să lucreze în jur de 20-23 de ore pe săptămână. Asigurați-vă că luați în considerare acest lucru dacă lucrați.

Admitere

Despre Școală

Întrebări