Keystone logo
Victoria University of Wellington Master în Practica Muzeelor și Patrimoniului - MMHP
Victoria University of Wellington

Master în Practica Muzeelor și Patrimoniului - MMHP

Wellington, Noua Zeelandă

1 Years

Engleză

La zi, Part time

01 Dec 2024

24 Feb 2025

NZD 14.563 / per course

În campus

Introducere

Lansați o carieră în sectorul muzeal și al patrimoniului sau dați o nouă direcție carierei dumneavoastră existente, cu o gamă flexibilă de calificări profesionale și academice.

Urmează-ți rapid cariera în sectorul muzeal și al patrimoniului

Obțineți competențele practice, cunoștințele teoretice și experiența sectorială de care aveți nevoie pentru a lucra ca profesionist în domeniul muzeelor și al patrimoniului. Alegeți dintr-o gamă flexibilă de calificări care pot fi toate finalizate într-un an.

Conectați-vă

Alăturați-vă unui program care face parte integrantă din sectorul muzeal și de patrimoniu din Noua Zeelandă. A fost conceput pentru și cu acest sector pentru a vă oferi dezvoltarea profesională de care aveți nevoie pentru o carieră în GLAM (galerii, biblioteci, arhive și muzee) sau în managementul patrimoniului.

Profitând de bogatele resurse culturale din Wellington, veți participa la numeroase excursii pe teren și vă veți întâlni cu experți din cadrul organizațiilor locale, precum și cu cadre universitare cu rețele locale și internaționale puternice, alături de profesioniști de înaltă calificare din acest sector.

Calificări flexibile

Alegeți dintr-o gamă de calificări și cursuri flexibile care echilibrează cursurile cu predare și experiența profesională, cercetarea academică și competențele profesionale, teoria și practica.

Calificările fac parte dintr-o familie de niveluri, fiecare dintre ele contând pentru următoarea etapă. Acest lucru vă permite să alegeți calificarea care se potrivește cel mai bine situației dvs. actuale și să o dezvoltați ulterior, dacă doriți.

Construiește experiență practică

Învățați la locul de muncă în cadrul unui stagiu de plasament la una dintre zecile de organizații implicate în program. Dacă urmați programul MMHP, veți avea, de asemenea, posibilitatea de a beneficia de o formare profesională avansată și de experiență de lucru prin intermediul unui stagiu mai lung.

Veți dobândi experiență practică, veți stabili contacte valoroase și veți învăța de la profesioniști în activitate.

Imersiune culturală

Familiarizați-vă cu tikanga Māori prin intermediul Wānanga nostru anual la Hongoeka marae. Aflați despre Tratatul de la Waitangi și despre modul în care acesta a modelat organizațiile muzeale și de patrimoniu din Noua Zeelandă și învățați despre procesele de cercetare de către, cu și pentru Māori.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări