Keystone logo
Victoria University of Wellington Master de Studii Indigene - MIndS
Victoria University of Wellington

Master de Studii Indigene - MIndS

Wellington, Noua Zeelandă

1 Years

Engleză

La zi, Part time

21 Jan 2025

24 Feb 2025

NZD 14.563 / per course

În campus

Introducere

Situați-vă cunoștințele despre problemele Māori și ale Pacificului în contextul internațional al indigenilor cu un Master of Indigenous Studies la Universitatea Victoria din Wellington.

Perspective globale în contextul Noii Zeelande

Masterul de Studii Indigene poziționează culturile și istoriile Māori și Pacificului în contextul global al experiențelor coloniale și postcoloniale indigene, al drepturilor culturale și al autodeterminării.

Luați-vă diploma de licență în Studii Māori, Studii Pacific, sau Educație la nivelul următor, sau obțineți o calificare care să vă susțină cariera de sprijinire a comunităților Māori și indigene aici sau în străinătate.

Etic, respectuos, adecvat din punct de vedere cultural

Veți învăța să dezbateți și să negociați probleme indigene într-un mod convingător, sofisticat, adecvat din punct de vedere cultural și respectuos. Explorați perspectivele indigene privind dezvoltarea durabilă, gestionarea resurselor, guvernarea, limba, educația, economia sau știința.

Să vă aprofundeze înțelegerea responsabilităților etice ale cercetării indigene și să vă conceptualizeze și să vă articuleze cunoștințele despre relațiile politice și culturale indigene.

Adaptarea diplomei dvs.

Puteți alege să vă completați calificarea cu o disertație, un proiect de cercetare pe un subiect la alegere sau un stagiu Alegeți domeniul care vă interesează cel mai mult și specializați-vă într-un subiect Māori, Pasifika sau educație.

Volumul de muncă

Dacă studiați cu normă întreagă, vă puteți aștepta la un volum de muncă de 40-45 de ore pe săptămână în cea mai mare parte a anului. Studenții cu jumătate de normă trebuie să facă în jur de 20-23 de ore de muncă pe săptămână. Asigurați-vă că țineți cont de acest lucru dacă lucrați.

Admitere

Despre Școală

Întrebări