Keystone logo
Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Introducere

Printre cei mai buni

Victoria University of Wellington este numărul unu în Noua Zeelandă pentru intensitatea cercetării de înaltă calitate și se clasează în primele 2% dintre cele 18.000 de universități din lume, conform QS World University Rankings 2022. Avem legături strânse cu comunitățile de afaceri, guvern și de cercetare științifică ale națiunii. Ne aflăm într-un oraș sigur, compact, creativ și înfloritor, care este ideal pentru viața de student.

Când studiezi la Victoria University of Wellington , vei fi împins să gândești independent și vei fi inspirat să reușești. Veți construi o bază solidă pentru succes, care vă poate ajuta să vă duceți cariera la următorul nivel. Veți învăța de la academicieni și cercetători de talie mondială și veți beneficia de legăturile noastre strânse cu comunitățile de afaceri, guvern și de cercetare științifică din Noua Zeelandă. Oferim studenților o gamă de peste 80 de programe și suntem clasați în top 1% dintre universitățile din lume pentru 18 domenii. Universitatea are Five Stars Plus în ratingul de excelență QS Stars 2022 și cinci stele în fiecare dintre cele opt categorii auditate - artă și cultură, clasament pe subiecte, angajabilitate, facilități, incluziune, internaționalizare, cercetare și predare.

Suntem aici pentru a vă sprijini

În calitate de student internațional, veți primi sprijin din partea unei echipe dedicate din campus — Te KahupapaWellington University International — din momentul în care aplicați, până la sosire și pe tot parcursul studiilor. De asemenea, studenții pot accesa o gamă largă de servicii universitare pentru a vă ajuta să reușiți în studii. Acestea includ ajutor suplimentar pentru studii, planificare financiară, sprijin pentru studenții cu dizabilități, consiliere confidențială și sfaturi privind sănătatea și bunăstarea. Victoria University of Wellington oferă studenților oportunități de a avansa în cariera lor, de la programe profesionale care se concentrează pe stagii practice la locul de muncă și proiecte de cercetare în lumea reală, până la programe unice de leadership și șansa de a studia în străinătate într-o altă țară ca parte a diplomei dvs. În prezent, există 35 de țări din care să alegeți, inclusiv Singapore, Mexic, Danemarca și Hong Kong.

Locația ideală pentru studenți

Victoria University of Wellington are trei campusuri răspândite în centrul orașului Wellington, toate aproape de transportul public, atracții locale, divertisment și cafenele. La Universitate, vei studia într-un oraș vibrant, creativ, compact și sigur, într-un mediu natural frumos. Wellington este ideal pentru viața de student. Pentru a vă ajuta să vă stabiliți, să vă faceți prieteni și să vă implicați în comunitatea universitară, studenții sunt încurajați să se alăture unuia dintre cele peste 100 de cluburi și societăți ale Universității, care variază de la grupuri culturale până la echipe sportive.

Găsește-ți viitorul

Când studiezi la Victoria University of Wellington , vei fi împins să gândești independent și vei fi inspirat să reușești. Veți construi o bază solidă pentru succes, care vă poate ajuta să vă duceți cariera la următorul nivel. Găsește-ți viitorul cu Victoria University of Wellington .

Clasamente

Victoria University of Wellington, una dintre cele mai vechi instituții din Noua Zeelandă, are o perspectivă globală puternică și o reputație internațională pentru excelența academică. Ne poziționăm în mod constant printre cele mai bune universități din lume – printre primele 2 procente din 18.000 de universități în clasamentul QS World University Rankings 2022 și printre primele 1 procente din universități la 18 materii.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

  • Wellington

    Kelburn campus: Kelburn, 6012, Wellington

Întrebări