Keystone logo
Vatel Paraguay Ciudad del Este

Vatel Paraguay Ciudad del Este

Vatel Paraguay Ciudad del Este

Introducere

O școală franceză internațională de formare a hotelurilor

Vatel ajunge în Paraguay în 2011 ca singura școală națională care oferă un grad dublu și le oferă elevilor săi o diplomă recunoscută de statul francez, licența. Succesul la nivel mondial al școlilor Vatel se datorează faptului că menținem un concept de educație duală, unde 50% sunt învățați în clasă, iar restul de 50% în stagii și stagii în cele mai bune hoteluri din țara noastră și din lume. Rămânând întotdeauna fidel filozofiei că „toate cunoștințele teoretice trebuie verificate imediat prin practică”.

În Asuncion, vom lucra cu presupunerea orbitoare și splendoarea hotelurilor din Wyndham.

Facultatea noastră este formată din profesioniști recunoscuți, care nu numai că transmit cunoștințe teoretice, ci și cunoștințe practice din atâția ani de experiență profesională încât au devenit repere în domeniu.

La Vatel lucrăm nu numai la formarea academică și profesională, ci și la dezvoltarea cognitivă a elevilor noștri, insuflându-le importanța valorilor etice tradiționale de respect, disciplină, atitudine pozitivă și proactivă, știind să fie și prezentare personală

StockSnap / Pixabay

122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpg

Internaționalizarea este un punct fundamental în formarea Vatel.

Programul Marco Polo, cea mai bună inovație într-un program academic, permite studenților Vatel Paraguay să-și studieze anul în urmă la un alt institut Vatel din lume.

De asemenea, fac parte dintr-o rețea în creștere, în prezent Vatel are 9.000 de studenți și 35.000 de absolvenți în legătură cu portalul VatelAlumni.

Cu un plan academic foarte competitiv și actual, Vatel Paraguay oferă o diplomă dublă paraguayană / franceză care garantează o inserție profesională rapidă:

  • Diplomă în Management Hotelier Internațional - MEC Paraguay
  • Licențiat în Management Internațional Hotelier - Franța

Taxe academice

Pentru mai multe informații despre taxele academice, faceți clic aici.

Locații

  • Ciudad del Este

    Hotel Casino Acaray 11 de Septiembre y Luis María Argaña, 7000, Ciudad del Este

    Programe

    Întrebări