Keystone logo
Vatel Cyprus

Vatel Cyprus

Vatel Cyprus

Introducere

De ce ar trebui să studiați Managementul hotelier internațional în Vatel Cyprus ?

122717_14524-20191011-151429-Logo-Vatel-BestSchool-Award.jpg

Pentru a deveni manager internațional, este important să ai o educație internațională, bazată pe experiențe adevărate!

Modelul didactic al școlilor Vatel se bazează pe un echilibru perfect dintre teorie și experiență practică. Vatel continuă să se îmbunătățească, într-o adaptare perpetuă a programelor pentru a satisface nevoile pieței în evoluție.

Succesul modelului nostru de educație a fost dovedit în acest an; deoarece suntem premiați ca cea mai bună școală de ospitalitate din juriul Worldby The World Hospitality Awards din Paris, format cu peste 800 de profesioniști din industria hotelieră.

Suntem singura școală internațională de management hotelier din Cipru care oferă un nivel atât de înalt și de prestigiu.

122715_14524-20191011-150934-Students-CampusLife-BreakTime-9-Nimes-NoelBouchut.jpg

Scheme de curs

Constând într-un curriculum fix al cursurilor necesare, elevii lucrează alternativ la cursuri cu situații practice (în timpul pregătirii de vară), în care au ocazia să aplice și să testeze ceea ce au învățat în timp ce participă la MBA în cadrul programului International Hotel Management.

Durata totală a studiilor este de 18 luni, inclusiv 6 luni de pregătire de vară în lanțuri hoteliere internaționale de 4 sau 5 stele, în străinătate.

La sfârșitul studiilor, cursurile de licență și de master (MBA) ale statului francez sunt livrate.

Locație

Școala noastră din Cipru de Nord este situată în interiorul orașului Kyrenia (Girne), o locație foarte frumoasă, nu departe de litoral, însorită, cu temperatură foarte convenabilă; în cadrul Universității finale internaționale.

Aceasta este o locație foarte convenabilă, deoarece puteți profita pe deplin din orașul nostru cosmopolit Kyrenia (Girne), un oraș minunat cu mixul său de culturi și stiluri de viață.

De ce să studiezi cu Vatel?

Cu un licențiat în management hotelier internațional, sunteți calificat să dețineți funcții de conducere operațională în industria hotelieră și turistică internațională. În acești 4 ani de școlarizare, elevii Vatel:

  • dobândește cunoștințe lingvistice profesionale, juridice, economice și fundamentale pentru domeniul lor;
  • învață tehnici manageriale și abilități de conducere în echipă.

Acești viitori manageri din industria ospitalității internaționale abordează realități profesionale concrete și operaționale de-a lungul curriculumului:

  • Au clienți adevărați la cafeneaua și restaurantul Vatel în timpul săptămânilor de aplicare practică, studenții mai în vârstă îi gestionează pe cei mai tineri: toți lucrează împreună în condiții reale de management.
  • Își perfecționează abilitățile de internship în fiecare an la hoteluri de 4/5 stele, inclusiv un stagiu internațional în anul 3 în locații precum Franța și SUA.
  • Cursurile lor sunt susținute de profesori, precum și de profesioniști din industria ospitalității și a turismului.

Oportunitatea de a participa la programul de premiere pentru schimbul de elevi Marco Polo la alte școli Vatel.

Locații

  • Turkish Republic of Northern Cyprus

    Toroslar Caddesi,6, 99320, Turkish Republic of Northern Cyprus

Întrebări