Keystone logo
© Vatel Andorra
Vatel Andorra

Vatel Andorra

Vatel Andorra

Introducere

Istoria lui Vatel

Este o instituție care a petrecut 40 de ani pregătind viitorii manageri și directori ai industriei ospitalității internaționale. Pregătirea sa constă într-o diplomă de licență în management hotelier internațional.

Educația Vatel se extinde în 34 de țări, cu 55 de școli, cu peste 9.000 de elevi, 39.000 de absolvenți în întreaga lume, 520 de profesori și o rețea de colaboratori importanți din întreaga lume.

Programul

Programul de licență în Managementul Internațional al Ospitalității la Hotel & Tourism Business School Vatel Andorra se adresează candidaților care și-au absolvit cu succes ciclul de formare de bacalaureat sau de nivel superior.

Programul predat permite acoperirea nevoilor de formare din industria hotelieră și turistică, oferind studentului pregătire de specialitate.

Metodologia de predare este o combinație și un echilibru de succes între practicile de formare și pregătirea academică adaptată noilor cerințe și cerințelor actuale ale sectorului.

Facultatea noastră are profesori de înaltă calificare, toți profesioniști activi în sector, care se angajează să construiască punți între subiectele teoretice și experiența profesională. În plus, programul de studii are o orientare internațională clară care permite studenților să se dezvolte într-un context globalizat, răspunzând aspirațiilor profesiei.

Obiective de formare

Dobândiți și stăpâniți tehnicile de supraveghere și management, dezvoltați calități de afaceri cu o minte deschisă, în special în turismul internațional și ospitalitatea.

Titlul și durata

 • Titlul de stat francez înregistrat în RNCP prin decret ministerial și certificat de nivel II
 • Total credite: 180 ECTS (European Credit Transfer System).
 • Durata studiilor: 3 ani
 • Posibilitatea de a oferi calificarea internațională EURHODIP, European Bachelor of Management Hospitality & Tourism, pe lângă cea a școlilor VATEL.

Limba orelor

 • Spaniolă
 • Treptat, studenții vor primi cursuri în limba engleză (până la 30% din orele lor de predare).

cerinţe de acces

 • Licență sau diplomă superioară.
 • Treci testele de acces proprii ale lui Vatel.

Centrul de Cercetare Aplicată

Cirvath (Centrul Internațional de Cercetare Vatel în Turism și Ospitalitate) este un centru de cercetare în care profesorii grupului Vatel anticipează și chiar contribuie la evoluția turismului și a industriei ospitalității. Studenții beneficiază de-a lungul studiilor.

Activități extracurriculare

La Vatel Andorra considerăm esențial ca planul de studii să includă aspecte dincolo de viața academică, prin urmare, programul este consolidat cu activități extracurriculare, care vor lărgi cunoștințele profesionale și vor îmbunătăți abilitățile de management, capacitatea strategică și spiritul antreprenorial la studenții noștri.

Stagii naționale și internaționale

Vatel Andorra a planificat diferite perioade de stagii naționale și internaționale, care variază în funcție de programa studiată pe parcursul anului școlar. Elevii dobândesc, în acest fel, experiențe legate de realitatea viitoarei profesii, dezvoltând abilități de lucru în echipă și experimentând în mediul către care sunt direcționați.

Școala are acorduri cu cele mai bune lanțuri, unități hoteliere și companii turistice din lume pentru ca elevii săi să efectueze stagii de practică. În acest fel, studenții ajung să facă cel puțin un an de stagii, ceea ce îi pregătește să se adapteze la realitatea pieței muncii.

oportunităţi de carieră

Profesia se deschide către noi sectoare care oferă cariere profesionale diversificate precum ospitalitatea independentă și lanțurile naționale sau internaționale, turismul profesional și de agrement, agroalimentar și mare distribuție, transport aerian, terestru și maritim, companii de servicii etc...

Calitățile dezvoltate de absolvenții Vatel precum simțul ospitalității, ascultarea, eleganța, know-how și ființa fac profiluri apreciate de industria de lux și branduri prestigioase.

Motive pentru a studia în Andorra

 • Este una dintre cele mai sigure țări din lume.
 • Este țara de schi cu cele mai multe zile însorite.
 • Andorra este lider în clasamentul destinațiilor cu mai mulți turiști pe locuitor.
 • Primește peste 8 milioane de vizitatori și peste 2 milioane de turiști pe an. Are 3 domenii de schi în top 10 raport calitate/preț din Europa.
 • Are o mare ofertă de agrement și sport: cumpărături, cultură, gastronomie, parcuri tematice și de distracție, evenimente sportive internaționale, spa și centre de wellness, printre altele.
 • Școala este situată într-un cadru incomparabil al naturii, cu toate privilegiile unui oraș mare. Este situat la 2 minute de complexul sportiv și de telecabina care oferă acces la pârtiile de schi și la 10 minute de centrul comercial al Andorrei.
 • În Andorra, studenții se pot bucura de tot felul de activități sociale, recreative și sportive.

Programul Internațional MARCO POLO

Schimb de elevi între școlile Vatel.

Prin programul Marco Polo, Vatel Andorra oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta pregătirea la scară internațională, parcurgând al doilea an de studii într-una dintre cele 55 de școli Vatel din lume.

Studentul descoperă o nouă țară și se cufundă într-o altă cultură, într-o altă limbă și se pregătește mai bine pentru o carieră internațională. În plus, se promovează conviețuirea în sălile de clasă între colegi din diferite țări și integrarea acestora în echipe de studiu și lucru care favorizează diversitatea.

Caracteristici Campus

O școală de afaceri cu echipamente de ultimă generație

 • Săli de clasă dotate cu echipamente audio-vizuale și beamer
 • Săli de ședințe
 • Săli de studiu dedicate studenților
 • Acces gratuit la internet (conexiune Wi-Fi)

  Admitere

  Locații

  • Encamp

   Carrer d'Engolasters, AD200, Encamp

   Programe

    Întrebări