Keystone logo
Vancouver School of Theology Master în conducere publică și pastorală
Vancouver School of Theology

Master în conducere publică și pastorală

Vancouver, Canada

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

CAD 290 / per credit

Amestecat, În campus

Introducere

PREZENTARE GENERALĂ A PROGRAMULUI

Masters of Arts in Public and Pastoral Leadership recunoaște tipurile de lideri care sunt necesare pentru natura în schimbare a comunităților creștine și sprijină persoanele angajate în diferite forme de conducere, de la congregații la antreprenoriat social, servicii sociale bazate pe credință, ONG-uri, comunitate- dezvoltarea bazată pe servicii, servicii de mediere și inițiative de justiție comunitară. O specializare unică în îngrijirea spirituală pregătește studenții pentru o varietate de ministere ale capelaniei (vezi descrierea programului MAPPL în Spiritual Care).

Acest grad este ancorat în învățare bazată pe practică, acțiune-reflecție și analiză contextuală. Se acordă atenție dezvoltării alfabetizării religioase pentru lucrul în contexte pluraliste, perfecționarea intelectului teologic pentru formarea teologilor și liderilor publici, oferirea de baze biblice, etice și spirituale pentru inspirarea capacităților vizionare ale organizatorilor și agenților de schimbare eclesială și practicarea ritualului, retoricii și comunității. abilități necesare pentru a oferi o conducere vitală, ingenioasă și generoasă, atât în contextul pastoral, cât și în cel public, moștenit.

Studenții din acest program sunt așteptați să se conecteze la o comunitate sau proiect în care vor fi testate capacitatea lor de a practica și de a-și dezvolta capacitatea de conducere.

155867_IanSheh8.jpg

IDEALITATE PENTRU VOCAȚII ȘI OCUPAȚII SPECIALE

 • Un MA-PPL pregătește oamenii pentru a oferi o conducere informată teologic în organizații și instituții comunitare, cum ar fi ONG-uri, organizații non-profit, inițiative para-bisericești și organizații de dezvoltare comunitară. Acest lucru se întâmplă în special atunci când un student include în programul său cursuri din ofertele VST în Studii Indigene și Interreligioase.
 • În fața schimbărilor în pregătirea ministerială în biserici, un MA-PPL, cu o încărcătură de credit de jumătate din MDiv, poate fi o pregătire mai realizabilă pentru o varietate de tipuri de conducere a ministerului. Un MA-PPL poate îndeplini competențe confesionale pentru o varietate de ministere ordonate în unele confesiuni, în unele cazuri cu adăugarea de cursuri confesionale.
 • Gradul este pregătirea pentru diferite forme de slujire și modele emergente ale comunității creștine, de exemplu, ca preoți lucrători și lideri ai slujirilor comunitare.
 • Specializarea MA PPL în îngrijirea spirituală este concepută pentru cei care intenționează să urmeze vocații ca practicanți de îngrijire spirituală în medii precum facilități de îngrijire medicală, închisori și unități corecționale, centre de consiliere pastorală și congregații.
 • Un MA este recunoscut ca pregătire pentru munca absolventă în cazul în care o persoană la un moment dat decide să treacă la studii avansate.

Un absolvent al programului MA PPL la VST va cunoaște, articula și integra aspecte ale patrimoniului religios, contextul cultural și conducerea publică și pastorală:

 1. Demonstrați cunoștințe la nivel de masterat despre tradițiile și contextele biblice, teologice și istorice, inclusiv denumirea proprie a studentului sau tradiția credinței
 2. Analizați relația dintre credințele religioase și cultura contemporană și demonstrați modul în care implicarea cu ambele influențează contribuția cuiva la conducerea publică și pastorală
 3. Analizați și interpretați diverse contexte culturale, congregaționale și organizaționale în care se practică slujirea
 4. Demonstrați o creștere pozitivă a cunoașterii de sine, a maturității emoționale și a vitalității spirituale necesare conducerii în comunitate
 5. Articulați și practicați un cadru etic și teologic pentru luarea deciziilor și acțiune
 6. Articulați propriul scop sau chemare a elevului în cadrul comunității lor de credință și a societății mai largi, folosind și eventual depășind modelele actuale de slujire
 7. Demonstrați integrarea cunoștințelor, reflecției și abilităților descrise mai sus în reflecția teologică asupra practicii de slujire și conducere, în raport cu provocările majore cu care se confruntă comunitățile religioase contemporane și societatea
 8. Pentru cei care se află în concentrarea de îngrijire spirituală, demonstrați abilități ca practicant în îngrijirea spirituală, lucrând cu o echipă de îngrijire într-un cadru instituțional clinic.

GATA PENTRU MINISTER

155866_IanSheh9.jpg

VST are așteptarea ca studenții care se pregătesc pentru o vocație în conducerea pastorală și publică să întreprindă o formare personală și spirituală prin care elevul să poată crește în credință personală, maturitate emoțională, integritate morală și martor public.

Acordarea unei recomandări, adică certificarea că, în opinia membrilor facultății, un absolvent al școlii este potrivit pentru exercitarea ministerului la care se pregătesc, este sfârșitul unui proces care începe devreme într-un programul de studii al studentului.

Dacă un student în MA PPL sau în sistemul judiciar confesional al respectivului student necesită o recomandare pentru pregătire pentru minister, această cerere va fi admisă de către comisia de revizuire a studenților la facultate la primirea cererii studentului pentru recomandarea prezentată ca parte a procesului de înregistrare a studentului . Textul complet al politicilor și procedurilor referitoare la acordarea acestei recomandări poate fi găsit în Calendarul suplimentar / Manualul studenților .

CERINȚE DE STUDIU ȘI DE REZIDENȚIE

Platforma principală a VST pentru clasele off-site este prin Adobe Connect și Moodle. Studenții MA PPL pot finaliza până la 2/3 din cerințele lor de diplomă prin cursurile Adobe Connect. Toate opțiunile off-site sunt cursuri predate sincron la fața locului. Studenții din afara site-ului pot alege să se conecteze prin Adobe Connect concomitent la ora la fața locului (recomandat) sau să urmărească o înregistrare video / audio a clasei mai târziu în aceeași săptămână. Studenții din afara sediului sunt așteptați să urmeze săptămânal lecturile și sarcinile necesare.

Programul MA PPL Degree necesită cel puțin 16 ore de studiu de credit pe campusul VST. Studenții din afara locului îndeplinesc această cerință prin intermediul a trei intensități la fața locului în fiecare an (module de 5 zile de toamnă și primăvară, plus un interval de ianuarie de 2 săptămâni). În acest model, studenții din programul PPL off-site MA pot finaliza diploma în 3 ani full-time.

Despre Școală

Întrebări