Keystone logo
© The University of Fredericton
Vancouver Island University

Vancouver Island University

Vancouver Island University

Introducere

Acesta este un loc de recunoaștere și acces echitabil, realizare și atenție personală - un amestec special de mediu grijuliu și îngrijitor diferențiază VIU de alte universități. Este un ingredient esențial pentru o educație bazată pe valori care creează un mediu care echilibrează realizările academice cu scopul de a dezvolta abilitățile sociale și de relaționare ale elevilor pentru a dura o viață, pentru a face diferența și pentru a-i modela pe ceilalți să facă același lucru. În acest sens, VIU aduce o contribuție neprețuită la comunități mult mai puternice și mai sănătoase și la o lume mai bună.

Sprijinul și realizarea studenților merg mână în mână.

Studenții și absolvenții ne spun tot timpul cum clasele mici ale VIU și sprijinul îngrijitor din partea facultăților și a personalului au făcut o diferență pentru ei în găsirea succesului în studiile lor. Atenția la nevoile fiecărui elev depășește cu mult numărul. Rezultatul? Studenții au posibilitatea de a deveni absolvenți care sunt încrezători, motivați și pregătiți să ia lumea în timp ce pășesc în cariere viitoare.

Elevii înfloresc în cursurile orientate spre predare.

Studenții merg dincolo de dincolo de programe care oferă un meci pentru pasiunea lor, ambiția și aspirațiile lor viitoare în carieră. Accentul de la VIU este de a ajuta studenții să-și atingă obiectivele, să se pregătească pentru cariere și să obțină un succes pe care nici măcar nu și l-au imaginat când au început. Studenții experimentează învățarea practică, atenția individuală și multe oportunități de cercetare universitară.

Cu mai mult de 120 de programe, există multe căi înainte.

Studenții pot găsi programul VIU potrivit pentru a-i ajuta să se pregătească pentru o multitudine de cariere. Consilierii sunt alături de ei din prima zi, fie că încep cu o îmbunătățire fundamentală pentru intrarea în universitate, fie că sunt un cărturar de top care urmează bursă.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Nanaimo

    Fifth Street,900, V9R 5S5, Nanaimo

    Întrebări