Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Valley Forge Military College

Valley Forge Military College

Valley Forge Military College

Introducere

Înființată în 1928, Valley Forge Military Academy and College este o instituție internațională de conducere, formată dintr-o școală medie, liceu și colegiu. Colegiul a fost desemnat de guvernator și legislativ drept Colegiul Militar din Pennsylvania.

Viziune pentru viața ta

Imaginează-ți doi ani de acum încolo. Încrezător. Puternic în minte, corp și suflet. Conduceți grupuri de semeni și fiți respectați. Cea mai bună versiune a ta.

Acest viitor este posibil. Calea de urmat nu este ușoară, dar vă putem ajuta.

Cheia pentru a deveni cea mai bună versiune a dvs. este stăpânirea autodisciplinei. Acest lucru este extrem de dificil de făcut pe cont propriu. Și de aceea Valley Forge există. Suntem o comunitate care se angajează să dezvolte întreaga persoană.

Obiceiurile și ritmurile zilnice pe care le vei învăța la Valley Forge se vor lipi de viață, în orice circumstanță. Veți fi făcuți mai puternici, capabili să prosperați în fața tuturor tipurilor de provocări.

  • 31 de state și 20 de țări compun corpul actual de studenți
  • Numai colegiul din nord-est cu punere în funcțiune timpurie
  • Doar Colegiul Militar Junior cu CAE2Y în securitate cibernetică
  • 291 de cadeți își construiesc viitorul chiar acum

Brooke Cagle / Unsplash

129818_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Regula noastră de gradații

Scris de Katie Wallace '18C

Absolvent al Armatei ROTC ECP

În prezent studiază la Universitatea Northeastern

„În timpul meu la Valley Forge, am studiat Științele Sănătății și Biologice și am fost un cadet major care a ocupat funcția de ofițer de afaceri publice regimentale. Școala mi-a oferit mulți mentori și oportunități de a mă îmbunătăți. Mulțumesc programului ECP, particip la Universitatea Northeastern și studiez biologia pe o bursă completă! ”

Pozitionat pentru succes

Avem o lungă tradiție de absolvire a liderilor cu autodisciplină, caracter personal, cunoștințe și motivație pentru a excela într-o gamă largă de cariere. Structura și disciplina militară a Colegiului au pus bazele pentru absolvenții noștri de a avea succes într-un colegiu de patru ani, în forța de muncă sau în serviciul militar. Iar cadeții pot urmări o diplomă, fie ca studenți de navetă, fie rezidenți în campus.

Valley Forge Military College este singurul colegiu din nord-estul cu un program de punere în funcțiune timpurie a Armatei ROTC. Acest program oferă cadetelor rara oportunitate de a fi comandat ca al doilea locotenent în armata SUA până la sfârșitul anului de sus.

Începeți procesul de cerere astăzi.

Informații pentru consumatori

Legea privind învățământul superior din 1965, modificată prin Legea privind oportunitatea educației superioare din 2008 (HEOA), include multe informații și cerințe de raportare. O cerință de dezvăluire este o informație pe care o instituție de învățământ postliceal este obligată să o distribuie sau să o pună la dispoziția altei părți, cum ar fi studenții sau angajații. O cerință de raportare este o informație transmisă către Departamentul de Educație al SUA sau alte agenții. Informațiile privind consumatorii studenți furnizate în aceste pagini vor oferi studenților, părinților și comunității informațiile necesare despre Colegiu. Am organizat informațiile în categorii. Făcând clic pe una dintre categoriile din meniu, puteți obține mai multe informații despre acest subiect. Puteți obține informații mai detaliate despre confidențialitatea înregistrărilor studenților, ratele de absolvire și transferuri ale colegiului, siguranța și informațiile de securitate și multe altele.

Ocuparea forței de muncă

Vă invităm să vă alăturați comunității Academiei Militare și Colegiului Valley Forge, solicitând una dintre oportunitățile de angajare deschise pentru Academie, Colegiu și Tabără de vară.

Locații

  • Philadelphia

    1001 Eagle Road, PA 19087, Philadelphia

Întrebări