Keystone logo
VSB - Technical University of Ostrava

VSB - Technical University of Ostrava

VSB - Technical University of Ostrava

Introducere

Cine suntem noi

Fondată în 1849, VSB - Technical University of Ostrava (VSB-TUO) este o universitate publică cehă cu o lungă tradiție în educația și cercetarea inginerească de înaltă calitate. Aceste valori de bază tradiționale au fost actualizate continuu pentru a reflecta tehnologiile de ultimă generație și nevoile în continuă evoluție ale industriei. VSB-TUO are legături puternice cu industria și prosperă la cercetarea aplicată, în cooperare cu companii și instituții din întreaga lume, în găsirea de soluții inovatoare la problemele actuale.

Studiul efectuat la VSB-TUO pune accent pe pregătirea practică, investigând problemele reale din industriile de ultimă generație, folosind cele mai noi programe și instrumente. În multe materii, 50% din cursuri sunt practic orientate, completând perfect instrucțiunile teoretice avansate și asigurând absolvenții căpătând educația și experiența căutată de angajatorii din întreaga lume.

Viziune

Suntem printre cele mai importante universități europene care oferă educație tehnică și economică, desfășoară cercetare aplicată și de bază și asigură necesarul de orientare tehnică, consultare și expertiză pentru societate.

Misiunea noastră

Suntem o parte a sistemului universitar care este cel mai înalt nivel al sistemului de învățământ din Cehia. Transmitem cunoștințe, dezvoltăm abilități și creăm un spațiu pentru creșterea profesională a indivizilor și pentru dezvoltarea întregii societăți în domenii cu specializări tehnologice și economice. Cooperăm cu organizații guvernamentale, autorități locale, universități interne și străine, instituții științifice, organizații și persoane fizice. Sarcina noastră fundamentală este:

 • Asigurarea învățământului superior
 • Dezvoltarea cercetării și dezvoltării
 • Dezvoltarea cooperării cu practica

Codul de etică

Cu Codul de Etică VSB - Universitatea Tehnică din Ostrava, în calitate de purtător al culturii și educației europene, proclamă valorile morale rezultate din mediul cultural european și străduiește astfel un standard ridicat de conduită etică dincolo de normele legale obligatorii.

Statistică

 • 3176 absolvenți de succes anul acesta
 • 40% dintre absolvenții VSB-TUO sunt femei
 • Peste 100 de beneficii ale unui carnet de absolvent

  Caracteristici Campus

  Un campus modern pe care îl continuăm

  Ne dezvoltăm constant campusul pentru a asigura un mediu de calitate studenților noștri, cu clădiri noi și renovate, centre de cercetare, laboratoare și săli de clasă confortabile.

  Campusul VSB-TUO găzduiește tot felul de facilități pentru studenți, angajați, dar și pentru publicul larg. Campusul nostru poate fi o a doua casă pentru tine.

  Unul dintre cele mai mari campusuri din Europa Centrală

  Campusul VSB - Technical University of Ostrava este unul dintre cele mai mari din Europa Centrală. Pe lângă cazare, oferă și servicii de catering, facilități sportive și culturale și o serie de alte servicii. În acest campus, puteți găsi, de asemenea, un birou poștal, magazine pentru studenți și o conexiune wifi gratuită pentru toți studenții. În campus, există și o galerie, o bibliotecă și un pavilion pentru calculatoare. Studenții pot utiliza serviciile unui medic local, un psiholog sau un consultant de carieră.

  Campusul VSB-TUO oferă o gamă largă de facilități sportive pentru studenți, angajați, dar și pentru publicul larg. În campus, există terenuri de badminton și volei în aer liber, un perete de cățărare, terenuri de baschet și volei interioare și un teren de fotbal cu gazon artificial. Puteți juca tenis de masă, puteți încerca să practicați arte marțiale, să mergeți la centre de fitness sau la sala noastră aerobă, unde puteți alege între formele de exerciții rapide sau lente. O piscină publică este la îndemână - doar o singură stație de tramvai.

  Campusul principal al VSB-TUO este situat în împrejurimile foarte plăcute din Poruba - în vecinătatea unei păduri, cu trasee pentru patinaj sau ciclism în linie. Campusul este legat de transportul public în alte părți din Ostrava, chiar și noaptea. Ostrava este foarte bine accesibilă nu numai cu trenul, ci și după ce autostrada a fost finalizată, de asemenea, cu autobuzul și cu mașina.

   Locații

   • Ostrava

    17. listopadu 2172/15, 708 00 , , Ostrava

   Întrebări