Keystone logo
University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Introducere

Suntem un colegiu înfloritor, de top, din Madison, Wisconsin - unul dintre cele mai fantastice orașe din țară. Gândim cu îndrăzneală și acționăm cu încredere, nu numai ca ingineri, ci ca cetățeni angajați. În calitate de comunitate de ingineri, prețuim perspective unice, promovăm respectul și incluzivitatea și lucrăm împreună pentru a aduce la viață idei noi. Bazându-ne pe un patrimoniu de impact, dezvoltăm liderii, cunoștințele și tehnologiile care îmbunătățesc viețile acum și creează un viitor mai bun. La baza tuturor eforturilor noastre se află puterea uneia dintre universitățile de cercetare de top din lume.

Disciplinele noastre de inginerie reflectă nu numai istoria noastră, ci și o oportunitate extraordinară: acolo unde alții văd obstacole, vedem potențialul de inovație și capacitatea de a face diferența cu soluțiile importante.

Facultatea noastră are structuri puternice de sprijin pentru colaborarea peste granițe disciplinare - și, ca rezultat, realizează lucruri grozave. Colegiul nostru joacă un rol major în clasamentul național constant ridicat al UW-Madison pentru cheltuielile de cercetare, precum și numărul de brevete depuse prin Wisconsin Alumni Research Foundation (WARF), unul dintre cele mai vechi birouri universitare de transfer de tehnologie din țară. Suntem factori cheie ai progresului economic și social: Prin Fundația de Cercetare a Absolvenților din Wisconsin și alte eforturi, cum ar fi companiile derivate și lucrul direct cu partenerii din industrie, fructele cercetării noastre se extind în afaceri și industrii din întreaga lume.

Locații

  • Madison

    Madison, Statele Unite ale Americii

    Întrebări