Keystone logo
Witten/Herdecke University (UW/H)

Witten/Herdecke University (UW/H)

Witten/Herdecke University (UW/H)

Introducere

Witten / Herdecke Universitatea (UW / H) a fost fondat și stat recunoscut în 1983 și de atunci a fost un pionier în rândul instituțiile de învățământ superior din Germania. De-a lungul unei perioade de 30 de ani, am introdus inovații semnificative în cercetare și predare. Ca model universitate suntem pentru reforme dinamice ale alma mater tradițională și urmărirea unui concept educațional umanistă adaptat la provocările societății noastre cunoașterii moderne. În aderarea la idealurile educaționale lui Humboldt ne numim o universitate antreprenorială și să depună eforturi pentru a integra cercetarea și educația elevilor, furnizarea de servicii științifice, aplicarea în practică și responsabilitatea socială. -Teorie bazată și orientată spre practică pedagogică la UW / H este întotdeauna asociat cu achiziționarea de,, competențe sociale și culturale, orientare valoare metodic referitor la o temă și creșterea personală.

Witten cercetari.

Cercetare de la UW / H este interdisciplinar, extrem de diverse ca la metodologie, și se concentrează pe domenii bine definite. Ca o universitate privată cu un procent moderat de finanțare de stat în bugetul nostru, ne simțim obligați să contribui cu ceva la societate în schimbul fondurilor pe care le primim. O modalitate de a face acest lucru este de a genera rezultate de cercetare inovatoare. probleme reale de viață apel pentru cercetare transdisciplinare. Relevanța socială a domeniile noastre alese de cercetare este la fel de important în această privință, deoarece publicarea transparentă și, în general, ușor de înțeles a rezultatelor cercetarii.

Numeroase proiecte UW / H sunt terță parte finanțat. Peste 40 de solicitări de fonduri de la terțe părți au avut succes doar în 2010. cercetătorii noștri să coopereze cu parteneri naționali și internaționali de renume. Toate UW / H Facultățile depună eforturi pentru a aborda domenii noi și, anterior neexplorate de cercetare și, prin urmare, pentru a declanșa evoluții semnificative.

Witten educă.

Educația este mult mai mult decât de formare pentru locuri de muncă. În plus față de experiența și abilitățile legate de subiect, de asemenea, transmite metode și strategii care să permită studenților noștri pentru tot restul vieții lor de a face față complexe și în mod permanent cererile în schimbare ale societății moderne cunoștințe, fie ca generaliști cu competențe de specializare sau în calitate de specialiști cu o bază generală largă de cunoștințe. În conformitate cu didactica Witten, educația studenților este orientată spre problemă, state-of-the-art și aproape de practica. creștere personală este un alt dintre obiectivele noastre de bază.

Interdisciplinare - nedisciplinat

În urma conceptele educaționale lui Humboldt, elevii UW / H studia în grupuri mici, cu un excelent raport elev-profesor și timp suficient și spațiu pentru a descoperi talentele și potențialul lor și să formeze propriile opinii. Studenții sunt încurajați să gândească în contexte mai largi și își asumă responsabilitatea socială în și dincolo de o disciplina aleasă. Provocările economice, ecologice și sociale ale viitorului cu siguranță nu va respecta limitele de discipline academice.

Witten - fundamentală.

studii fundamentale sunt un element esențial al identității Witten / Herdecke. Ei favoriza gândirea out-of-the-box. Ei întruchipează ideea de ghidare a universității și de a facilita procesele de învățare dincolo de expertiză legate de subiect. Aici, elevii aborda întrebări pentru care nu au răspunsuri gata, sau pentru care nu pot fi nici un răspuns la toate. Educația are nevoie de reflecție prelungită și o schimbare de perspectivă, are nevoie de înstrăinare și distanța față de sine și din lume. studii fundamentale oferi această ocazie pentru a apela un popas. Ele constituie o abordare nedisciplinat și decelerat la o multitudine de perspective între reflecție, de comunicare și de artă. studii fundamentale sunt succesorul contemporan școlilor antice ale artei de viață și Studia humanitatis. Printre universitățile germane studiile fundamentale UW / H sunt cele mai vechi și mai sofisticate modelul care integrează problemele academice și întrebări referitoare la societate, arte, dreptate socială, preocuparea pentru o lui personală viitoare, politica, psihologie, filozofie și istorie, și evaluează relevanța lor pentru atitudinea unui individ, acțiunile și conduita de viata. Într-o lume tot mai complexă, care se schimbă rapid și nesigure, potențiali medici, antreprenori, manageri, politicieni sau consultanți au nevoie de competențe metodice, sociale, etice și culturale la fel de mult ca și expertiza legate de subiect.

Witten se implica.

Rolul învățământului superior în societate a suferit schimbări radicale în ultimii ani. De cercetare și de predare sunt încă activitate de bază din cadrul universităților. Dar astăzi ne așteptăm mai mult. angajament civic ca "a treia misiune", în plus față de cercetare și educație elev a fost întotdeauna o parte din identitatea UW / H. La ceremonia de inaugurare a Witten / Herdecke Universitatea, Alfred Herrhausen a vorbit de "esprit angajeze, un spirit dedicat pentru a fi dezvoltate și utilizate pentru stimularea societății noastre". Acest spirit este o parte esențială a filozofiei noastre și acordă o importanță egală cu responsabilitatea socială, educația studenților și generarea de rezultate de cercetare inovatoare.

Chiar de la început Witten / Herdecke Universitatea asumat responsabilitatea socială în multe forme și la diferite niveluri. / Universitatea Witten Herdecke este într-un schimb viu continuu cu comunitatea: cu cetățenii Witten lui, lumea de afaceri local și regional, instituții sociale și culturale, chiar organizații internaționale, corporații și fundații. Având în vedere vârsta noastră fragedă și un număr comparabil mic de 1.300 de studenți înscriși și 400 de angajați, am produs un număr impresionant de inițiative sociale, culturale, comerciale și non-profit.

Witten funcționează.

În ciuda reformelor Bologna, constrângeri economice pentru universităților și noi programe de gradul de profesii anterior non-academice, Witten / Universitatea Herdecke oferă încă libertatea de studii, care sunt bazate pe teoria și aproape de practica, etic și estetic, rapidă sau relaxat, disident și necondiționată, interdisciplinare și nedisciplinat. Și dacă Harvard University Președintele Drew G. Faust este chiar în credința ei că cultura universitare este, în esență, nedisciplinat și că aceasta ar trebui să fie punctul de plecare pentru universitățile de viitor, atunci se pare bine poziționat la UW / H.

În consecință / Universitatea Witten Herdecke se înțelege ca o universitate necondiționat nedisciplinat în sensul proclamată de Drew și Derrida, și ca un loc de gândire critică. Witten face o diferență, Witten funcționează: în cercetare, predare și în societate. În - și la interfețele de - sănătate, economie și cultură.

Informatii detaliate

> Informații detaliate despre Universitatea Witten / Herdecke și despre programul nostru internațional.

Locații

  • Witten

    Witten Herdecke University, Alfred-Herrhausen-Straße 50, 58448 , Witten

    Întrebări