Keystone logo
University Centre of the Westfjords

University Centre of the Westfjords

University Centre of the Westfjords

Introducere

Centrul Universitar din Westfjords este o organizație non-profit înființată în martie 2005. Are 40 de membri fondatori, inclusiv toate instituțiile de învățământ superior ale țării. Centrul a început să funcționeze în Vestrahús din Ísafjörður în ianuarie 2006. Aceeași clădire găzduiește birouri ale Institutului de cercetare marină, laboratoarele islandeze de pescuit și Centrul de cercetare islandez Avalanșă de zăpadă, printre altele. Centrul de Dezvoltare Regională Westfjords este, de asemenea, situat aici, iar toate organizațiile reprezentate în clădire au facilități comune de recepție.

Centrul universitar oferă un program de masterat transversal orientat pe plan internațional în managementul coastelor și marine, care este predat în limba engleză. Programul pregătește elevii să se angajeze cu unul dintre cele mai convingătoare și importante subiecte de astăzi: gestionarea și utilizarea resurselor naturale. Programul este predat în module de trei săptămâni și fiecare modul este, de asemenea, oferit ca un curs pe termen scurt.

De asemenea, Centrul asistă studenții și profesorii din afara zonei în stabilirea contactelor în Westfjords. Centrul oferă informații despre regiune ca o opțiune și o zonă interesantă pentru cercetare și asistă studenții și cărturarii în munca lor privind proiectele de cercetare din Westfjords.

Locații

  • Ísafjörður

    University Centre of the Westfjords Sudurgotu 12,

Întrebări