Keystone logo
University of Utah

University of Utah

University of Utah

Introducere

Colegiul de Științe Umaniste este al doilea ca mărime din campus și se află în centrul misiunii University of Utah și al experienței învățământului superior. Este compus din șapte departamente academice și opt centre interdisciplinare, inclusiv două centre naționale de resurse (Asia Center și Centrul pentru studii latino-americane) și un centru național de resurse lingvistice găzduit în Centrul de predare și cercetare a celei de-a doua limbi.

Colegiul găzduiește, de asemenea, numeroase programe interdisciplinare, inclusiv studii privind pacea și conflictele, studii internaționale și programul de absolvire recunoscut la nivel național în domeniul științelor umane de mediu. Colegiul colaborează în cercetare și instruire cu departamente și colegii din întreaga Universitate.

Științele umaniste ne învață să punem la îndoială lumea din jurul nostru pentru a înțelege mai bine locul nostru în ea. În științele umaniste, căutăm să înțelegem nuanțele problemelor culturale, să interpretăm experiența umană și să apreciem puterea cuvintelor și ideilor. Studiind științele umaniste, ne lărgim perspectivele istorice, etice, sociale și internaționale, îmbunătățindu-ne în același timp intelectual și creativ.

Locații

  • Salt Lake City

    Presidents' Circle,201, 84112, Salt Lake City

    Întrebări