Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
UTH Florida University

UTH Florida University

UTH Florida University

Introducere

dincolo de excelenta

Cu ajutorul tehnologiei inovatoare

100% Educație On-Line Concepute special pentru On-Line Distribution De a studia oriunde în lume

de înaltă calitate

Autorizat de către statul Florida, Statele Unite ale Americii Metode și materiale de la Harvard Business School

un orar flexibil

A permite studiul și să lucreze simultan Curse complet facilitează termene scurte

costuri rezonabile

operațiune eficientă Relocare Student Economii Costuri mai mici și de înaltă calitate

filozofia educațională

Universitatea din Florida UTH utilizează o pagină web ca portalul său global și principalul punct de acces pentru a oferi sistemul de educație on-line. În acest scop, UTH Universitatea din Florida a dezvoltat un acces ușor și dinamic portal de e-learning, care le permite elevilor să ia cursuri într-un mediu sigur și profesional. Florida UTH Universitatea va oferi studenților și instructori, toate resursele de învățare și materiale prin intermediul unei platforme de e-learning. Toate resursele de învățare, inclusiv informațiile furnizate de părți terțe, vor fi accesibile prin intermediul platformei noastre centralizate.

Toți utilizatorii pot interacționa cu platforma atât sincron și asincron. Există activități asincrone în cazul în care toți participanții nu trebuie să fie prezente sau conectate în același timp, cum ar fi interacțiunea în forumuri, oficiu postal, wikis, etc. Pe de altă parte, activitățile sincrone sunt interacțiuni în timp real sau vii, și includ, printre altele, prin chat sau conferințe video.

Platforma de învățare Universitatea din Florida UTH este proiectat pentru a lucra cu orice PC, laptop sau tabletă, utilizați un browser web, cu acces la conexiunea la internet.

UTH care studiază în Florida?

UTH Universitatea din Florida a fost infiintata pentru a satisface nevoile comunității de imigranți din Florida și Statele Unite ale Americii. Prin oferirea flexibilitatea unei educație on-line și costurile de școlarizare la prețuri accesibile, UTH Universitatea din Florida se așteaptă ca absolvenții săi atinge niveluri mai bune în dezvoltarea carierei lor și a perspectivelor economice pe termen lung.

În același timp, UTH Florida este alegerea ideală pentru studenții din America Latină care doresc să își îmbunătățească perspectivele de carieră prin obținerea unui grad de educație eliberat de către o universitate aprobată de către Departamentul de Educație al statului Florida. O diplomă americană poate fi percepută de piață ca având o valoare comercială mai mare și să fie mai bine poziționată pentru a transfera în alte țări.

online

Inovatoare + de înaltă calitate + costuri reduse

Florida UTH Universitatea opereaza 100% online si ofera serviciile sale într-un mediu virtual conceput special în acest scop și să pună în aplicare măsuri adecvate pentru a răspunde nevoilor educaționale ale tehnologiilor lor elevi. Noi oferi experiențe de învățare de calitate, prin rezolvarea problemelor, în timp ce încurajăm creativitatea și inovația.

UTH Universitatea din Florida este angajat la modelul de învățare la distanță. Noi credem că educația on-line este de inovare perturbator al secolului 21, care se va rupe paradigma învățământului superior, care le va aduce în cele din urmă de educație la prețuri accesibile și servicii de înaltă calitate pentru toți și în toate locurile, permițând astfel comunitățile și țările noastre să crească și să prospere.

flexibil

Educația online oferă o mare flexibilitate în programarea timpului de studiu poate studenților pentru a programa studiile și sarcinile ce le revin în programul care este cel mai convenabil, oferindu-le flexibilitatea de a lucra și de a genera venituri în timp ce studia pentru un grad care îi va ajuta să îmbunătățească perspectivele economice ale acestora.

costuri reduse

educație on-line este simplu, fără opțiuni volane și deci nu oferă "experiența vieții universitare." În schimb, sistemul on-line oferă o cale mai economică pentru a obține calificări educaționale și instrumente profesionale care sunt dorite.

de înaltă calitate

Metoda de caz

Toate cursurile la nivel de absolvent se realizează folosind metoda de caz pentru a obține studenților cufundarea în situații reale care afectează companiile și cere elevilor să se dezvolte, prezent și apăra soluțiile dintre alternativele oferite de colegii lor. Această metodă necesită o participare activă a elevilor și dezvoltarea gândirii critice.

Metoda de caz este predată ca un instrument de diagnosticare pentru a fi utilizate în analiza problemelor și recunoașterea de model, este conceput pentru a învăța de la instructori dori să învețe de la alți studenți într-un mediu care promovează schimbul de experiențe și colective puncte de vedere unice pentru fiecare elev.

În cadrul discuției fiecărui caz în care acestea sunt predate instrumente specifice de afaceri și se aplică unor situații particulare, care sunt analizate. Ea cere elevilor să analizeze o problemă, elaborarea de soluții, luați în considerare alternativele și pentru a alege un plan de acțiune. Recomandările fiecărui elev sunt împărtășite cu alți studenți și apărat în discuție deschisă, care stimulează cooperarea de grup, să dezvolte abilități de comunicare și de analiză critică a alternativelor.

Harvard Business School Publishing

Materialele de caz utilizate de UTH Universitatea din Florida au fost dezvoltate și distribuite de la Harvard Business School și Harvard Business Publishing. In plus, toti instructorii UTH Universitatea din Florida au fost instruiți în utilizarea metodei de caz de către profesori de la Harvard Business School.

Și materiale de instruire primite de la Harvard Business School Publishing sunt factori importanți pentru obiectivul nostru de a asigura un nivel ridicat de calitate în programe de educație le oferim în domeniul de administrare a afacerilor.

Educați-vă în spaniolă

Toate cursurile oferite de Universitatea din Florida UTH sunt efectuate 100% în limba spaniolă. Prin urmare, studenții nu trebuie să învețe limba engleză pentru a obține o educație la o universitate situată în statul Florida.

Principiile predate într-o educație în Business Administration sunt universale și, prin urmare, nu este necesar să se traducă pentru a învăța cum să le aplice pentru cariera unui student. Scopul Universitatea Florida este MWU transmite si dezvolta instrumentele necesare pentru o carieră în lumea afacerilor și cunoașterea limbii engleze, cu toate că a recomandat, nu este necesară pentru o carieră profesională de succes.

Studenții care doresc să dezvolte abilități în limba engleză sunt încurajați să se înscrie în programe de limbi străine specializate.

licență

UTH Universitatea din Florida a fost autorizat și are o licență pentru a oferi învățământ superior eliberat de Comisia pentru Departamentul de Educație independent al Educației din statul Florida. Informații suplimentare cu privire la această instituție pot fi obținute prin contactarea Comisiei 325 West Gaines Street, Suite 1414, Tallahassee, FL 32399.

Locații

  • Tampa

    Tampa, Statele Unite ale Americii

Întrebări