Keystone logo
Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences Ecologie MS, dr
Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences

Ecologie MS, dr

Logan, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Ecologia este disciplina științifică preocupată de relațiile dintre organisme și mediile lor trecute, prezente și viitoare. Centrul de ecologie de la USU a avut un șir de directori cunoscuți la nivel național și la nivel mondial ca oameni de știință de prim rang în domeniul ecologiei, iar studenții absolvenți cu o diplomă în ecologie sunt capabili să stabilească contacte cu facultăți influente care îi pot ajuta în timp ce urmăresc posturi prestigioase. programe de doctorat și posturi de facultate la universități din întreaga lume. În plus, Centrul de Ecologie găzduiește o serie de seminarii care aduce oameni de știință celebri din întreaga lume să vorbească la USU.

Toți studenții la ecologie trebuie să urmeze cursuri în diferite domenii desemnate, iar restul cursurilor și al cercetării vor fi finalizate într-unul din următoarele departamente:

• Biologie: studenții care studiază ecologia în cadrul Departamentului de biologie se concentrează pe ecologia teoretică și modul în care aceasta se aplică evoluției și altor discipline din cadrul biologiei.

• Mediu și societate: acest departament este preocupat de ecologia umană și de relațiile dintre oameni și ecosistemele naturale.

• Plante, soluri și climă: studenții din acest departament studiază ecologia plantelor, solurilor și climatului și problemele care le leagă de ecologie.

• Știința bazinului hidrografic: studenții la ecologie din acest departament se concentrează pe știința și conservarea ecosistemelor acvatice.

• Wildland Resources: Studenții din acest departament sunt preocupați de ecologia terestră și de ecosisteme.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare