Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences

Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences

Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences

Introducere

Colegiul nostru este unic. Avem o gamă variată de oferte academice și suntem capabili să spunem sincer că avem ceva pentru toată lumea.

Dacă vrei să fii medic, aviator, fermier, cercetător, scriitor, om de afaceri, designer, dietetician, economist sau orice alt tip de profesionist, CAAS este locul perfect pentru tine.

În CAAS știm mai multe decât numele dvs.; știm cine ești. Facultatea noastră se mândrește cu înțelegerea ambițiilor personale și științifice și apoi vă ajută să atingeți aceste obiective. De la oportunități de cercetare la mentorat individual, profesorii dvs. lucrează pentru a vă ajuta să reușiți.

În 1888 se înființează Colegiul Agricol din Utah. Doi ani mai târziu, Vendla Berntson se înscrie ca prim student al colegiului.

În 2001, Colegiul de Agricultură a absorbit părți ale fostului Colegiu de Viață de Familie, inclusiv programul de educație științifică pentru familie și consumatori, precum și Departamentul de Nutriție și Științe alimentare.

În 2012, noua clădire de Științe Agricole se deschide pe 29 februarie. Această clădire nouă găzduiește Centrul de Servicii pentru Studenți, laboratoare, săli de clasă și o mare parte din administrația colegiului.

La patru ani după primele clase ale programului, 27 de doctori de medicină veterinară nou-născuți își sărbătoresc absolvirea din programul de medicină veterinară USU / WSU.

În 2018 Fabrica de ciocolată Aggie își deschide porțile ca un laborator specializat în știința alimentelor. Este prima fabrică de ciocolată dintr-o universitate din vestul Statelor Unite și își produce confecțiile de la fasole la bar.

În 2019, USU își extinde programele de gestionare a tehnologiei și a întreținerii aviației în campusul Price. Programul USU Eastern va admite între 25-100 de studenți, iar studenții pot primi certificarea FAA la finalizare.

Locații

  • Logan

    Old Main Hill,4800, 84322, Logan

    Întrebări