Keystone logo
University Toulouse - Jean Jaurès

University Toulouse - Jean Jaurès

University Toulouse - Jean Jaurès

Introducere

Universitatea din Toulouse-Jean Jaurès ( UT2J ) are o tradiție îndelungată a studiilor umaniste. Universitatea din Toulouse-Jean Jaurès oferă diplome în diferite discipline, de la nivel universitar până la nivel de doctorat.

Universitatea din Toulouse-Jean Jaurès are multe avantaje dintr-o perspectivă internațională, datorită comunicării sale cu publicul internațional prin rețele de înaltă calitate.

Universitatea din Toulouse-Jean Jaurès are numeroase acorduri de schimb cu universități internaționale și are aproximativ 4.000 de studenți internaționali în populația sa. Majoritatea cursurilor sunt disponibile pentru schimbul de studenți. Universitatea oferă, de asemenea, cursuri de engleză, școală de vară franceză și programe de diplomă dublă.

Cu cinci departamente și patru institute la fața locului, Universitatea din Toulouse-Jean Jaurès are o mare varietate de discipline de oferit. În plus, are multe campusuri în toată regiunea.

Universitatea din Toulouse-Jean Jaurès a fost recent renovată complet pentru a oferi studenților cele mai moderne facilități și servicii actualizate pentru a-și îmbunătăți experiența de învățare.

Studenții au acces la multe servicii din campus și se pot bucura de diverse activități.

Locații

  • Toulouse

    Allée Antonio Machado,5, 31058, Toulouse

    Întrebări