Keystone logo
University of Tampa - Sykes College of Business

University of Tampa - Sykes College of Business

University of Tampa - Sykes College of Business

Introducere

Sykes College of Business de la Universitatea din Tampa este o instituție privată de top, axată pe dezvoltarea liderilor globali de mâine. Angajamentul nostru față de excelență se reflectă în acreditarea noastră AACSB - o recunoaștere care ne plasează printre primele 5% dintre școlile de afaceri absolvite din întreaga lume.

Programele noastre inovatoare cuprind cele mai recente instrumente și tehnici, echipând studenții cu abilitățile avansate de rezolvare a problemelor și abilitățile analitice necesare pentru a excela pe o piață competitivă la nivel global. Colegiul se bucură de o conexiune vibrantă cu comunitatea de afaceri, iar studenții noștri beneficiază de vaste oportunități de învățare experiențială și de creare de rețele. Numeroase opțiuni de concentrare sunt oferite în cadrul programelor noastre de MBA și MS, permițând studenților să-și exploreze talentele și să-și personalizeze cursurile de studiu.

Membrii facultății noștri se laudă cu o combinație impresionantă de acreditări academice avansate și experiență practică în afaceri. Ei nu numai că fac o muncă remarcabilă de predare și mentorat, dar sunt implicați în cercetări academice relevante și bazate pe industrie. Această cercetare ne menține implicați în dezvoltarea de noi teorii și ajută în misiunea noastră pedagogică.

Colegiul de Afaceri Sykes

Sykes College of Business este o parte integrantă a unui campus universitar de 100 de acri, amplasat în inima orașului Tampa. Ca instituție cuprinzătoare, Universitatea din Tampa oferă un spectru complet de resurse, facultate calificată și facilități moderne.
Sykes College of Business este una dintre școlile private de elită din sud-est acreditate atât la nivel de absolvent, cât și de licență de către AACSB International-Asociația pentru promovarea școlilor colegiale de afaceri. AACSB International este cea mai importantă organizație de acreditare a afacerilor, care promovează excelența și îmbunătățirea continuă în educația universitară și postuniversitară.

Ceea ce ne deosebește

În inima uneia dintre cele mai vibrante comunități de afaceri din Florida, Colegiul de Afaceri Sykes de la Universitatea din Tampa oferă o educație de clasă mondială cu o reputație internațională de succes.

La Sykes College of Business, suntem mândri de caracteristicile care ne disting printre cele mai bune programe de afaceri din lume:

  • Cea mai înaltă acreditare
  • Curriculum inovator
  • Facultate remarcabilă
  • Învățare prin experiență
  • Facilități de înaltă tehnologie

Sykes College of Business este locul în care liderii de afaceri de mâine – de la colț până la colțurile îndepărtate ale globului – vin să învețe, să se dezvolte și să facă relații. Studenții cu înaltă calificare de vârste și medii diverse primesc pregătire avansată într-o gamă largă de discipline de la membrii facultății, cu un impuls în comunitatea de afaceri.

Acreditări

Acreditat AACSB

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Tampa

    401 W. Kennedy Blvd. Fairgrounds Building, 33606, Tampa

    Întrebări