Keystone logo
University Of Savoie Mont Blanc

University Of Savoie Mont Blanc

University Of Savoie Mont Blanc

Introducere

Universitatea Savoie Mont Blanc (Chambéry) oferă atât cursuri scurte (diplome universitare, diplome universitare în tehnologie), cât și lungi (licență, masterat, doctorat și diplome inginerești), indiferent dacă sunt cadre universitare inițiale, cadre universitare continue, studiu de lucru sau validarea experienței dobândite (VAE), la fața locului sau la distanță.

Pe cele trei campusuri ale sale, Annecy, Le Bourget-du-Lac și Jacob-Bellecombette, Universitatea Savoie Mont Blanc oferă condiții de studiu deosebit de atractive în inima unui mediu excepțional. Peste tot, în această multi-polaritate structurată, studenții găsesc urmărire personalizată, sprijin în definirea și dezvoltarea proiectelor lor personale și activele pentru a se integra cu succes în viața profesională.

Cercetarea este condusă de laboratoare recunoscute, etichetate și distinse, implicate în parteneriate strânse cu organizații majore, organizații internaționale sau alte structuri de vârf ale inovației . Cercetătorii noștri sunt puternic implicați în câteva domenii care însoțesc dinamica teritorială: munți, mecatronică, organizație, turism, imagine și sectoare energetice. Împreună cu fizica, ele contribuie la vizibilitatea Universității Savoie Mont Blanc în nișe în care reputația sa este recunoscută la nivel internațional.

Prin angajamentul și mobilizarea tuturor angajaților săi, între Savoie și Mont-Blanc, universitatea are o ambiție unică: să lucreze spre succesul personal și să contribuie la o mai bună integrare a studenților săi în societatea cunoașterii din secolul XXI.

Locații

  • Chambéry

    Rue Marcoz,27, 73000, Chambéry

    Întrebări