Keystone logo
University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

Introducere

Se ocupa de viitorul tău. Deveni un taur.

La USF Sarasota-Manatee, noi credem ca o abordare personalizată a procesului de învățare face diferența. Când vă alăturați comunității noastre, ești mai mult decât doar un alt student. Scopul nostru este pe tine la fiecare pas: descoperirile tale, creșterea ta, visele tale.

Puncte de Pride

92 la sută dintre absolvenții noștri sunt "foarte mulțumiți" sau "satisfăcut" cu experiența lor. Sunt peste 30 de cluburi și organizații studențești, inclusiv canotaj. Studenții noștri se bucură de o educație personalizată, cu un raport de student-la-facultatea de 13: 1. Există peste 17.000 de absolventi in zona. cheie Siesta, natiunile plaja numarul 1 este la doar o scurtă distanță de campus. 8 din 10 USFSM facultate dețin cel mai înalt grad în domeniul lor. USFSM oferă peste 100 de oportunități de internship și de cercetare pentru studenți. USF Sarasota-Manatee are peste 300 de angajati care ajuta pentru a servi o înscriere de 2,041.

Găsi pasiunea ta.

Acest lucru poate fi Bulls Țara, dar nu suntem cirezile tipic. Noi adaptăm trasee educaționale pentru scopurile și interesele fiecărui student. Noi știm toți după nume și avem un sistem de sprijin stabilit dedicat succesului dumneavoastră - chiar și după începerea se termină.

Mers pe jos cu Bulls.

Noi vă oferim un adevărat sentiment de loc cu un campus pitoresc de-a lungul Sarasota Bay. Dar nu iau doar cuvântul nostru - vorbesc cu colegii dumneavoastră la o casă deschisă sau tur campus! Exploreaza sali noastre, vă imaginați în sălile de clasă noastre și întâlni actualii studenți și facultate pentru a vedea căderea de ce atât de mulți în dragoste cu USFSM.

Explora zona.

Suntem situat în inima județelor Sarasota și Manatee, în cazul în care există niciodată o lipsă de lucruri de făcut sau locuri de explorat. Între plaje de renume mondial, organizații recunoscute la nivel național, activități în aer liber, viata de noapte abundente și celor mai bune în arte și divertisment - toate la câteva mile de campus - USFSM oferă mult mai mult decât campusul tău natal tradițional.

Porniți de cercetare.

Programul de Biologie USFSM foloseste off-site-ul laboratoare situate la Mote Laboratory Marine. Învăța de la cercetători profesioniști și oameni de știință pentru a obține lumea reală, hands-on experiențe.

Fii inovatoare.

În speranța de a se implica cu industria ospitalitatii? Deveni un lider în ospitalitate și turism, profitând de USFSM culinare de Inovare Lab, o facilitate de predare de stat-of-the-art din Lakewood Ranch.

Locații

  • Sarasota

    8350 N. Tamiami Trail , FL 34243, Sarasota

Întrebări