Keystone logo
University of Southern California

University of Southern California

University of Southern California

Introducere

Înființată în 1905, University of Southern California Școala de Inginerie Viterbi este numită după Andrew Viterbi, care a dezvoltat un algoritm pentru conectarea cetățenilor lumii. În mod similar, școala, situată în Los Angeles, un centru global de artă, tehnologie și afaceri internaționale în inima Pacificului, este un hub pentru antreprenoriat care leagă studenți din 64 de țări.

University of Southern California Viterbi este un pionier în restabilirea vederii pentru nevăzători; restabilirea memoriei celor care suferă de Alzheimer; și roboți de asistență socială pentru a ajuta persoanele în vârstă cu accident vascular cerebral sau copiii cu autism. Este casa primului centru operațional de calcul cuantic din mediul academic. Absolvenții noștri includ Neil Armstrong, primul om de pe lună; AC Mike Markkula, cofondator Apple; și Wanda Austin, fost CEO al Aerospace Corporation.

Școala Viterbi University of Southern California este clasată în mod constant în primele 10 programe postuniversitare (US News și World Report). Sub conducerea lui Dean Yannis C. Yortsos, școala a ajutat la reimaginarea inginerului din secolul 21, pionier în programul Grand Challenge Scholars din școlile din întreaga lume. Misiunea noastră este de a servi California, națiunea și lumea. La University of Southern California , Viterbi, numim acest lucru puterea abilitatoare a Engineering +.

Locații

  • South Los Angeles

    South Los Angeles, Statele Unite ale Americii

    Întrebări