Keystone logo
UPF Barcelona School of Management Master în Sport Management
UPF Barcelona School of Management

Master în Sport Management

Barcelona, Spania

9 Months

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 12.500

În campus

Introducere

Masterul în Management Sportiv este clasat pe locul 11 în Top 50 mondial în Managementul Sportiv de către clasamentul EdUniversal. Masterul vă va oferi o viziune transversală asupra sectorului sportiv, astfel încât să vă puteți specializa în cele mai solicitate domenii într-o piață în continuă creștere și schimbare.

Masterul în Management Sportiv este pregătirea de care aveți nevoie pentru a face saltul și a lucra la adevărata ta pasiune: sportul. Calitatea conținutului său este adaptată tendințelor actuale, ceea ce vă va permite să gestionați orice departament din cluburi, federații, companii locale sau sporturi multinaționale. Cu acest master față în față, vei putea să conduci și să gestionezi cu succes orice entitate, instituție sau companie sportivă. Vei putea alege subiectele optionale care se potrivesc cel mai bine profilului tau si vei adapta pregatirea la interesele tale si profesiei caruia vrei sa te dedici.

Cu un program de vizite la centre și instituții de referință din sectorul sportiv, vei afla din prima mână cum este managementul unei companii de sport . De asemenea, vă oferă posibilitatea de a genera networking cu o mare varietate de studenți din medii geografice și academice diverse, precum și cu toți profesioniștii din domeniul sportului pe care îi veți găsi în sala de clasă.

Profesorii de la master, profesioniști activi în industria sportului, cunosc din prima mână particularitățile acestuia, vă vor ajuta să vă dezvoltați profilul profesional în organizațiile sportive pentru a gestiona companii și instituții sportive și pentru a înțelege piața sectorului sportiv. Masterul în Management Sportiv te va instrui să fii autonom în luarea deciziilor într-o organizație și să ai o viziune transversală asupra oricărei multinaționale sportive.

Considerat de EDUNIVERSAL cel mai bun master în management sportiv la nivel național, conținutul său este foarte adaptat la schimbările constante pe care le trăiește sportul în societatea noastră și la modul în care companiile le confruntă. Prin urmare, te vei putea specializa, conform aspirațiilor tale profesionale, în marketing sportiv, evenimente sportive, management de afaceri sau inovații tehnologice în sport.

Masterul în Management Sportiv are avizul Universității Pompeu Fabra , prima universitate spaniolă și a 15-a cea mai bună universitate din lume (dintre cele cu mai puțin de 50 de ani de istorie), potrivit clasamentului Times Higher Education. La rândul său, UPF Barcelona School of Management are acreditarea EQUIS , cea mai prestigioasă recunoaștere instituțională pentru școlile de afaceri la nivel global.

Program oferit împreună cu:

194409_ScreenShot2023-05-30at12.39.08PM.png

De ce să alegeți acest program

01 Accesați un plan de studii de calitate

Masterul față în față este un program de avangardă, dar în același timp consolidat și de valoare pentru studenți, atât din punct de vedere academic, cât și profesional, și a format studenți din peste 20 de țări în cele 15 ediții ale sale. Din acest motiv, este considerat cel mai bun Master în Management Sportiv la nivel național de către clasamentul Eduniversal.

02 Învățați de la profesori specialiști

Veți avea în mod regulat intervenții în sala de clasă ale unor personalități marcante din lumea managementului sportiv care vă vor oferi o viziune actuală asupra tendințelor din industria sportului.

03 De la general la particular

Vei începe de la cunoștințele generale de management sportiv la concepte mai specifice (marketing, tehnologie și afaceri) conform aspirațiilor tale profesionale în industria sportului.

04 Cazuri practice

Prin analiza și rezolvarea unor cazuri practice te vei confrunta cu situații reale care s-au petrecut în sectorul sportului.

05 Faceți practici extracurriculare

Cu Masterul în Management Sportiv vei avea ocazia să pui în practică cunoștințele dobândite în sala de clasă în companii din industria sportului de orice fel, precum și în evenimente sportive, companii sportive sau dreptul sportului.

06 Vizite la companii și facilități sportive

De-a lungul cursului vei face vizite la companii și facilități sportive pentru a vedea într-un mod practic și real câte dintre conținuturile programului sunt aplicate în viața de zi cu zi a unei entități sportive.

Admitere

Despre Școală

Întrebări