Keystone logo
UPF Barcelona School of Management Master în managementul durabilității
UPF Barcelona School of Management

Master în managementul durabilității

Barcelona, Spania

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 18.500

În campus

Introducere

Masterul în managementul durabilității vă oferă cheile tehnice și strategice pentru a face din sustenabilitate unul dintre punctele centrale în managementul unei companii sau instituții. Veți fi instruit pentru a conduce în sustenabilitate din perspectiva dimensiunilor sale sociale, economice și de mediu.

Masterul în managementul durabilității oferă o viziune globală a durabilității. Este o mare oportunitate de transformare care aduce diferențiere, valoare și avantaj competitiv organizațiilor.

Managementul durabilității va fi unul dintre cele mai solicitate profiluri în următorii ani. Printre principalele sale provocări se numără acela de a face față complexității existente între modelele actuale de producție, consum și activitate de afaceri. Acest lucru este în juxtapunere cu o conștientizare socială și de mediu în creștere și o schimbare de paradigmă, condusă de factorii de schimbare, Tranziția Verde, Agenda 2030 și obiectivele de dezvoltare durabilă (ODD) ale Națiunilor Unite.

Cu acest master, vei dobândi instrumentele necesare pentru managementul durabilității în companii, făcându-l compatibil cu interesele lor sociale și economice. Veți învăța să implementați managementul durabil al companiilor și instituțiilor, aducând chei strategice pentru operaționalizarea unor concepte precum economia circulară, tranziția energetică sau ODD-urile.

Masterul abordează cele trei dimensiuni ale durabilității: dimensiunile economice, sociale și de mediu. Toate acestea folosind o logică a proiectelor practice, începând cu o bază tehnică solidă, continuând cu cheile managementului corporativși culminând cu o măsurare eficientă a impactului, precum și ulterior comunicându-l grupurilor interesate (vezi Curriculum și Metodologia programului). ).

Masterul în Managementul Durabilității este susținut de Universitatea Pompeu Fabra, prima universitate spaniolă și a 15-a cea mai bună universitate din lume (dintre cele cu mai puțin de 50 de ani), conform clasamentului Times Higher Education. În plus, UPF Barcelona School of Management are acreditare EQUIS , cea mai prestigioasă recunoaștere instituțională pentru școlile de afaceri la nivel global.

Programul are o echipă de profesori formată din profesori și experți în sustenabilitate de la UPF Barcelona School of Management și ESCI-UPF. În plus, profesioniștii activi își vor împărtăși experiențele și cazurile reale pe parcursul cursului.

Program oferit în comun cu:

194316_esci-upf-logo.png

De ce să alegeți acest program

01 Recunoaștere internațională

Studiază la o școală acreditată de EQUIS, o distincție internațională care garantează calitatea instituției noastre și ne face prima școală de management legată de o universitate publică cu această acreditare din țara noastră.

02 Profil profesional la cerere

Potrivit estimărilor Organizației Internaționale a Muncii (ILO), Tranziția Verde va însemna crearea a 24 de milioane de noi locuri de muncă legate de sustenabilitate și digitalizare în următorii ani. Aceasta va însemna o schimbare de paradigmă în sistemul de producție. În plus, va obliga mediul de lucru să se adapteze la o realitate nouă, mai ecologică, crescând cererea de profiluri profesionale pregătite în domeniul sustenabilității.

03 Facultate expertă în domeniul durabilității

Veți învăța cu o echipă didactică care abordează sustenabilitatea din perspective diferite și cu diverse specialități. UPF-BSM, prin mai multe dintre catedrele sale legate de sustenabilitate, și ESCI-UPF cu Catedra UNESCO în Ciclul de viață și Schimbările Climatice, își reunesc cunoștințele și expertiza pentru a forma o echipă didactică care va aborda sustenabilitatea din diferite perspective și abordări.

04 Configurați programul în funcție de interesele dvs

Planul de studii vă oferă viziunea globală necesară pentru a înțelege transformarea ecologică actuală a societății și a companiilor în ansamblu. În dimensiunile durabile de mediu, economice și sociale, veți putea alege dintr -un număr mare de subiecte opționale pentru a configura programul în funcție de nevoile și interesele dvs., pentru a lega alegerea subiectelor cu Proiectul final de master.

05 Învățare practică și experiențială

Programul vă oferă un set de activități experiențiale. Acestea au scopul de a vă prezenta proiecte legate de inovare în sustenabilitate. Veți afla despre strategiile diferitelor companii și instituții legate de sustenabilitate și tranziția verde. În timpul programului, veți putea vizita afaceri din diferite industrii, cum ar fi agroalimentare, tratarea deșeurilor și catering, printre altele.

06 Barcelona: oraș lider în sustenabilitatea urbană

Veți studia într-un oraș care găzduiește peste 1.000 de organizații angajate să lucreze și să promoveze sustenabilitatea ecologică, socială și economică și a fost capitala mondială a alimentelor durabile în 2021. Transformarea urbană în care se află în prezent Barcelona este un studiu de caz în sine și un model de referință pentru alte orașe.

Acreditări

UPF Barcelona School of Management este școala de management a Universității Pompeu Fabra, prima universitate ibero-americană și universitatea pe locul 16 din lume, printre cei sub 50 de ani, conform clasamentului Times Higher Education.

UPF Barcelona School of Management are acreditare EQUIS , cea mai prestigioasă recunoaștere instituțională pentru școlile de afaceri la nivel global și se plasează printre cele mai bune școli de afaceri din lume.

Masterul în managementul durabilității este un master oficial și are recunoașterea academică a Ministerului Educației al Guvernului Spaniei. Agenția pentru Calitate a Sistemului Universitar din Catalonia (AQU) a acreditat, de asemenea, instituțional UPF-BSM. Această acreditare certifică toate diplomele oficiale de master pe care le predăm și recunoaște calitatea modelului nostru educațional în conformitate cu criteriile Spațiului European al Învățământului Superior (EHEA).

Admitere

Despre Școală

Întrebări