Keystone logo
© Domus Academy
Up Level School of Management

Up Level School of Management

Up Level School of Management

Introducere

Up Level a realizat cele mai convingătoare cazuistici umane în domeniul educației și al hiperspecializării, stabilindu-se ca un far de excelență în domeniu.

Angajamentul nostru față de calitate și inovație a fost recunoscut și mai mult în 2004, când am obținut certificarea ISO 9001 în domeniul proiectării și furnizării de masterate postuniversitare, cursuri de formare profesională și cursuri de educație continuă.

Călătoria noastră de excelență a continuat, deoarece am obținut acreditări regionale, o dovadă a angajamentului nostru de nezdruncinat de a oferi educație de top:

 • În 2009, am fost acreditați de către regiunea Lazio.
 • În 2011, Regiunea Lombardia a recunoscut contribuțiile noastre.
 • În 2016, Regiunea Campania s-a alăturat grupului nostru de acreditare.

Misiunea noastră educațională a avut un puternic ecou pe piață, devenind un atu valoros pentru companiile care doresc să integreze în echipele lor profesioniști cu înaltă specializare, capabili să își asume în mod independent roluri manageriale și de responsabilitate.

Nu ne limităm doar la a oferi educație, ci și o cale de dezvoltare profesională continuă (CPD), asigurându-ne că absolvenții noștri nu sunt doar pregătiți pentru provocările de astăzi, ci sunt și echipați să navigheze în viitor cu încredere și pricepere. Alăturați-vă nouă și porniți într-o călătorie pentru a vă redefini potențialul și a vă transforma cariera.

Locații

 • Naples

  Piazza Carità 32, 80134, Naples

 • Rome

  Piazzale Flaminio 9, 00196, Rome

 • Milan

  Via Fabio Filzi 2 , 20124, Milan

Întrebări