Keystone logo
University of Ljubljana Master of Science în lanțul de aprovizionare și logistică
University of Ljubljana

Master of Science în lanțul de aprovizionare și logistică

Ljubljana, Slovenia

2 Years

Engleză

La zi

01 Jul 2024

01 Oct 2024

EUR 4.700 / per year

În campus

Introducere

Programul de studii de masterat Supply Chain and logistics pregătește profesioniști precum specialiști în logistică pentru sisteme mari (de exemplu, manageri de conducere la companii de logistică și centre de logistică ale altor companii), analiști de logistică, planificatori și proiectanți de sisteme logistice, supraveghetori de personal logistic, cercetători la institute care studiază și dezvoltă sisteme de aprovizionare dificile și consilieri în domeniul logisticii de producție și de afaceri pentru companii mici care nu au centre de dezvoltare.

Programul de masterat în Logistică de afaceri va dezvolta un profil de absolvent cu următoarele competențe generale: analizarea, sintetizarea și avizarea soluțiilor și consecințelor în gestionarea sistemelor și lanțurilor logistice; utilizarea metodelor, instrumentelor și procedurilor analitice R&D în gândirea critică și evaluarea logisticii de afaceri; înțelegerea proceselor logistice actuale de internaționalizare și globalizare și a provocărilor pe care aceste procese le ridică managerilor contemporani; înțelegerea principiilor de management al proceselor de afaceri (analiză, modelare, simulări și modernizare a proceselor de afaceri) în cadrul companiei și în companiile afiliate; integrarea înțelegerii rezolvării eficiente a problemelor, analiza acestora, aspectele implicate în implementarea soluțiilor planificate și monitorizarea eficientă a acestei implementări.

Cum primește clientul bunurile? Avem un stoc rezonabil? Am planificat în mod corespunzător vânzările viitoare? Cum ne putem gestiona relațiile cu furnizorii? Cum să susținem toate acestea cu ajutorul IT?

Studiile în domeniul lanțului de aprovizionare și logistică oferă competențe interdisciplinare concrete, care sunt strâns legate de practică - posibilitatea de a lucra pe proiecte și de a vizita companii. Se distinge prin lectori de top, posibilitatea de a studia în străinătate și oportunități excelente de angajare. Se situează în TOP 30 programe de masterat în logistică și lanțuri de aprovizionare la nivel mondial.

Organizații/instituții/companii în care este posibilă angajarea în muncă

Veți fi pregătiți pentru a lucra în domeniile managementului logistic, depozitelor, informatizării planificării gestionării stocurilor și gestionării lanțului de aprovizionare. Cunoștințele dobândite permit angajarea în companii de producție, comerț și logistică, companii de tehnologie a informației și organizații din sectorul public în domeniul logisticii.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări