Keystone logo
University of New York in Prague (UNYP)

University of New York in Prague (UNYP)

University of New York in Prague (UNYP)

Introducere

Despre UNYP

University of New York in Prague (UNYP) a fost fondată în 1998 și oferă diplome universitare americane și cehe, livrate integral în limba engleză din orașul central european Praga. UNYP are o istorie lungă și un parteneriat de studii cu Universitatea de Stat din New York, în special, Universitatea de Stat din New York, Empire State College (SUNY, ESC). UNYP rămâne una dintre cele mai mari instituții de învățământ superior de limbă engleză din Republica Cehă.

Licență, master, MBA și doctorat. Programe la Praga

UNYP oferă studii de licență acreditate, master, MBA și doctorat. programe în limba engleză ca instituție de învățământ superior recunoscută oficial în Republica Cehă și în parteneriat cu universități internaționale de prestigiu din Statele Unite și Europa.

Universitatea din New York din Praga este formată din patru școli principale UNYP de afaceri, psihologie, relații internaționale și comunicare și media. Prin aceste patru școli unice, UNYP oferă diplome de licență acreditate cehă și americană în Administrarea Afacerilor, Comunicare și Media, Dezvoltarea Copilului, Arte Digital Media, Tehnologia Informației, Relații Internaționale, Limba și Literatura Engleză, Științe Politice și Psihologie. UNYP oferă, de asemenea, un program de trei ani de administrare a afacerilor, cu o concentrare în finanțe, marketing, management sportiv și resurse umane.

Locații

  • Prague

    University of New York in Prague Londýnská 41 , 120 00 , Prague

Întrebări