Keystone logo
University of Malta

University of Malta

University of Malta

Introducere

Situată la intersecția Mediteranei, UM a fost, de-a lungul istoriei sale de 400 de ani, centrul de schimburi academice internaționale de pe insulă. UM este cea mai importantă instituție de învățământ superior din Malta și structurile acesteia sunt în conformitate cu Procesul de la Bologna și cu spațiul european al învățământului superior.

Universitatea caută să efectueze cercetări academice și să ofere un cadru de învățământ superior vibrant în artă, științe și științe umane, așa cum este necesar pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a Maltei. Cursurile de la UM sunt concepute pentru a produce profesioniști cu înaltă calificare în mai multe discipline. Comunitatea absolvenților UM crește exponențial: peste 3.500 de studenți absolventă în diferite discipline anual.

Limba de predare este engleză și aproximativ 12% din populația studenților este internațională.

Astăzi, UM este compusă din paisprezece facultăți, o serie de institute și centre interdisciplinare, trei școli și un colegiu junior. Pe lângă campusul principal, situat la Msida, există alte trei campusuri: Valletta, Marsaxlokk, Gozo.

Locații

 • Valletta

  Valletta Campus University of Malta St.Paul's Street Valletta Malta

  • Rome

   Viale Romania,32, 00197, Rome

   • Msida

    Tal-Qroqq, Msida, MSD 2080, Msida

    Întrebări