Keystone logo
The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

Introducere

76780_ScreenShot2018-05-21at10.39.37PM.png

Având legături strânse între lege și afaceri, este logic ca un specialist în educația juridică să fie bine pregătit pentru a dezvolta o școală de afaceri excelentă.

Cu o concentrare fermă asupra învățării practice, Universitatea Law of Business School își propune să facă studenții angajați și pregătiți să reușească la locul de muncă. Ne mândrim cu crearea unui mediu de învățare potrivit pentru a vă atinge aspirațiile de afaceri.

Clasamente și acreditare

Multe dintre programele de la Universitatea de Drept de Afaceri sunt acreditate de prestigiosul Chartered Management Institute (CMI) și studenții vor beneficia de o diplomă CMI în plus față de gradul lor după finalizarea cu succes.

Elevii din programele acreditate vor obține, de asemenea, aderarea gratuită la CMI pe durata cursului și timp de un an după finalizare. Printre avantaje se numără accesul la cea mai mare bibliotecă de management din Marea Britanie, accesul la portalul de resurse online, sfaturi din partea managerilor de angajare și accesul la comunitatea mentorală CMI online.

Angajabilitate

Capacitatea de angajare este în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem la Școala de Afaceri.

Echipa noastră de angajare vă va oferi consultanță individuală cu privire la modul de angajare cu succes a contactelor de afaceri de la majoritatea angajatorilor britanici precum IBM, Lloyds of London și Price Waterhouse Coopers (PwC), pe care le veți întâlni prin evenimente, ateliere și vizite la organizații, permițându-vă să vedeți prima dată cum funcționează afacerea în lumea reală.

Conexiuni

76779_ScreenShot2018-05-21at10.39.46PM.png

Experiența noastră și experiența noastră ca Universitatea de Drept ne-au permis să stabilim conexiuni la nivel mondial în sectoarele juridic și de afaceri și prin aceste conexiuni înțelegem cât de important este să aveți șansa de a vă conecta cu potențialii angajatori atunci când începeți cariera ta.

De aceea am dezvoltat relații globale puternice cu întreprinderile și angajatorii pentru a oferi oportunități de rețea excelente.

Locația Londra

Programele postuniversitare de la Universitatea din Law Business School sunt predate la London Bloomsburycampus, în inima centrului comercial al capitalei și într-una din zonele cele mai vibrante din Londra.

Multe dintre cursurile noastre sunt, de asemenea, disponibile 100% online.

Cursurile noastre

76781_ScreenShot2018-05-21at10.40.04PM.png

Universitatea de Drept Business School oferă o gamă de programe postuniversitare în Marea Britanie, inclusiv:

 • Master Managementul Strategic al Afacerilor
 • MSc Leadership și Managementul Resurselor Umane
 • MSc Marketing Internațional
 • Master în Management Financiar Master
 • Contabilitate globală MSc

De asemenea, oferim cursuri de Master of Business Administration (MBA) care au fost dezvoltate pentru profesioniști din orice disciplină care doresc să avanseze în rolul lor actual sau să-și îmbunătățească cariera de a progresa în managementul senior și roluri de conducere.

Oferim două programe care vă permit să vă specializați în Drept Internațional sau Antreprenoriat.

 • MBA Antreprenoriat
 • MBA Drept Internațional

Multe dintre cursurile noastre sunt, de asemenea, disponibile 100% online.

Locații

 • London

  Store St, Fitzrovia, , WC1E 7DE, London

 • UK Online

  UK Online, Regatul Unit

  Întrebări