Keystone logo
University of Birmingham - College of Arts and Law

University of Birmingham - College of Arts and Law

University of Birmingham - College of Arts and Law

Introducere

131000_69103_banner.jpg

Colegiul nostru universitar de arte și drept este o comunitate internațională vibrantă de peste 1500 de studenți postuniversitari. Beneficiem de resurse excelente de cercetare și de un mediu de susținere care permite înflorirea cercetării tale. Situată în clădirea de arte din campusul principal din Edgbaston, echipa noastră de personal academic și operațional este la îndemână pentru a oferi sprijin și sfaturi ori de câte ori ai nevoie.

În calitate de colegiu, avem facilități de înaltă clasă care încurajează interacțiunea dintre discipline și domenii de cercetare, astfel încât să fiți printre oameni cu gânduri similare, oferindu-vă stimulare, sprijin și provocări de care aveți nevoie pentru a avea succes.

Universitatea din Birmingham

Birmingham este în continuă dezvoltare și evoluție în dorința de a deveni o universitate de lider mondial. Acest lucru se realizează prin intermediul puterii și ariei noastre de cercetare consolidate; caracterul distinctiv al experienței noastre excepționale de studenți; lățimea și profunzimea portofoliului nostru academic; dimensiunea noastră și extinderea rețelelor noastre globale.

Orașul Birmingham

Birmingham nu se mai transformă; este transformat. Cu restaurante, magazine și baruri independente în centrul și districtele populare din jurul orașului, acest nou și vibrant Birmingham este amplasat printre piețele locale, clădirile iconice ale moștenirii noastre industriale și arhitectura contemporană, precum noua Bibliotecă din Birmingham.

Noi baruri și magazine se deschid frecvent pe măsură ce orașul continuă să-și construiască identitatea tânără și unică. Există atât de multă diversitate și istorie în Birmingham, încât magazinele, alimentele și locurile reflectă acest lucru. Icoane vechi, cum ar fi Fabrica Custard, găzduiesc magazine și baruri alternative, la doar o scurtă plimbare de la faimoasele piețe de pește și zdrență en-gros Birmingham, toate acestea fiind situate în apropierea noii stații de tren Grand Central și a zonei comerciale.

Birmingham Law School

Timp de aproape un secol, Birmingham Law School a condus în educația și cercetarea juridică. Astăzi, continuăm să oferim studenților noștri educație inovatoare, provocatoare și bazată pe cercetare.

Birmingham LLM are nevoie de un an (full-time) sau doi ani (part-time) pentru a finaliza și implică studiul a șase module de specialitate și o disertație. Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de licență bună în Drept sau echivalent.

Birmingham LLM permite studenților să urmeze o cale generală, cu o flexibilitate completă în modul de selecție, sau urmați unul dintre noastre de specialitate Pathways . Atunci când se aplică la Birmingham LLM, studenții nu trebuie să decidă dacă doresc să se specializeze în acea etapă, deoarece specialitățile Pathway pot fi decise odată ce studenții încep cursul.

Institutul Shakespeare

Institutul Shakespeare, situat în Stratford-upon-Avon, a fost un far pentru bursa Shakespeare internațională de la fondarea sa în 1951.

Universitatea din Birmingham este angajată într-o colaborare interesantă cu Royal Shakespeare Company (RSC). Acest proiect de pionierat este rezultatul relației de lungă durată dintre RSC și Institutul Shakespeare din Birmingham.

Colaborarea are rădăcinile într-o viziune a teatrului ca o sală de mașini pentru gândirea creativă și cercetare, un loc pentru schimbul de cunoștințe și practici artistice și academice și un angajament comun pentru îmbogățirea experienței studenților și a studiilor contemporane Shakespeare.

Studenții noștri sunt în centrul colaborării și încurajați să studieze și să creeze teatru în spiritul îndrăzneț al lui Shakespeare. Ei beneficiază de expertiza artiștilor și practicienilor RSC prin module inovatoare, masterclass, ateliere și proiecte.

Locații

  • Birmingham

    University of Birmingham, B15 2TT, Birmingham

  • Birmingham

    Birmingham, Regatul Unit

    Întrebări