Keystone logo
University Rennes 2

University Rennes 2

University Rennes 2

Introducere

University Rennes 2 este cel mai important centru de cercetare și învățământ superior în arte, literatură, limbi, științe umaniste și științe sociale din vestul Franței.

University Rennes 2 reunește 21.500 de studenți, inclusiv 3.000 de reluări de studii, în cadrul a 5 unități de formare și cercetare, în arte, literatură și comunicare, în limbi, științe umane și sociale și științe și tehnici ale activităților fizice și sportive.

Prin misiunile sale, universitatea este un operator major al serviciului public de educație și cercetare. Astfel contribuie la interesul general și are o dimensiune universală, reunind o comunitate de femei și bărbați, asigurând împreună aceeași misiune de serviciu public: producerea, transmiterea și îmbunătățirea cunoștințelor. Este o unitate în serviciul, pregătirea și integrarea profesională a studenților, desfășurând condițiile pentru succesul lor.

Calitatea și recunoașterea formării, cercetării, inovării și interdisciplinarității sale, precum și parteneriatelor desfășurate la nivel de sit, în Franța și la nivel internațional, permit University Rennes 2 să fie un jucător de frunte pe teritoriul său. Diseminarea culturală către publicul larg și deschiderea internațională sunt priorități esențiale pentru a stabili lizibilitatea și vizibilitatea unității.

Locații

  • Rennes

    Place Recteur Henri le Moal, 35000, Rennes

    Întrebări