Keystone logo
University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology

University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology

University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology

Introducere

Organizare

Facultatea de Inginerie Chimică și Tehnologie este un component al Universității din Zagreb. Este organizat în mai multe departamente și catedre care desfășoară activități didactice, științifice, profesionale și de consultanță în inginerie chimică, chimie și alte domenii.

Facultatea este guvernată de un decan și trei vice-decani, iar Consiliul facultății.

Decanul este ales printre profesorii plini și asociați ai Facultății. Decanul este responsabil pentru activitățile științifice și didactice de la Facultate, precum și de situația sa financiară.

Consiliul facultății este format din toți profesorii aleși, 14 reprezentanți ai studenților și 8 reprezentanți ai cadrelor didactice de nivel inferior. Consiliul creează programe educaționale, științifice și profesionale la nivel de licență, absolvent și postuniversitar. Consiliul evaluează și administrează doctoratul. proceduri la nivel, alege și evaluează notele științifice și de educație ale personalului și evaluează și aprobă diplome străine în domeniile Inginerie Chimică și Chimie.

128653_rsz_adult-biology-chemical-chemist-356040.jpg

Activitati

Activitățile de bază ale Facultății de Inginerie Chimică și Tehnologie sunt cercetarea, investigarea și educația la nivel înalt în domeniile Inginerie Chimică și Chimie. În special, Facultatea:

 • Organizează și efectuează cursuri științifice și profesionale universitare, universitare și postuniversitare.
 • Organizează și efectuează lucrări științifice în legătură cu procesul educațional și prin cursurile științifice postuniversitare.
 • Organizează, completează și revizuiește proiecte de cercetare, studii și consultanță pentru industrie și instituțiile guvernamentale.
 • Organizează colocvii, seminarii, simpozioane și alte întâlniri și evenimente științifice și profesionale.
 • Atestează materialele, procedurile și procesele și emite certificate de calitate.
 • Difuzează realizări științifice și profesionale importante.
 • Colaborează cu alte instituții științifice, profesionale, educaționale și alte instituții din inginerie chimică, chimie, inginerie de mediu și domenii conexe din Croația și din străinătate.
128655_rsz_three-persons-sitting-on-the-stairs-talking-with-each-other-1438072.jpg

Locații

 • Zagreb

  Marulićev trg 19, 10000, Zagreb

 • Split

  Ul. Ruđera Boškovića 35, 21000, Split

  Întrebări