Keystone logo
University of Wollongong Faculty of Business

University of Wollongong Faculty of Business

University of Wollongong Faculty of Business

Introducere

Scopul nostru

Universitatea din Wollongong este o universitate cu o intensitate ridicată de cercetare, cu o reputație remarcabilă pentru mediile sale de învățare într-o gamă largă de discipline.

Angajamentul nostru față de studenții noștri este evident în absolvenții noștri, care sunt recunoscuți pentru capacitatea, calitatea și succesul lor la locul de muncă la nivel global.

118913_0E6A5290JPG.jpg

UOW este o rețea internațională de campusuri și centre regionale de învățare. Împreună cu partenerii noștri, facem o prezență puternică și conectată în comunitățile noastre.

Suntem o universitate tânără și vibrantă, cu ambiții nedimitate. Valorim capacitatea noastră de cercetare pentru a lucra la probleme complexe interdisciplinare. Spiritul nostru de cercetare conduce mediile noastre de cercetare și învățare și obiectivul nostru de a câștiga un loc în topul 1% din universitățile lumii.

Istoria UOW

În epoca postbelică a dezvoltării și inovării, Universitatea de Tehnologie din New South Wales a înființat o divizie în Wollongong pentru a instrui inginerii și metalurgiștii industriei siderurgice locale. Această instituție a crescut și a evoluat, iar în 1975 a fost adoptată legislația în parlamentul New South Wales, înființând Universitatea din Wollongong ca instituție independentă.

UOW este mândru de istoria bogată care sa dezvoltat de la acele prime clase în 1951. Universitatea a urmat cu siguranță un drum lung: încă pregătim ingineri și metalurgiști, dar acum antrenăm și artiști, antreprenori, educatori și inovatori.

118910_0E6A5287JPG.jpg

Cercetare

La UOW suntem dedicați cercetării care face diferența. Punem accent pe parteneriate și colaborări pentru a oferi un impact real în lume. Demonstrăm angajamentul nostru față de inovare, oferind idei minunate un adevărat incubator de afaceri Pathway . Salutăm oportunitățile de a împărtăși cercetarea și partenerul nostru cu comunitatea noastră. Ne sprijinim reciproc pentru a spori reputația UOW pentru excelența în cercetare și inovare.

Locul, scopul și valorile noastre

Universitățile nu au fost niciodată mai importante pentru viitorul nostru. Într-o lume care se confruntă cu provocări sociale, de mediu și economice foarte mari și complexe, universitățile noastre vor juca un rol central în menținerea Austriei din punct de vedere economic competitiv și social coerent. Sectorul învățământului superior va fi în fruntea formării politicilor contemporane și a unei societăți moderne.

La Universitatea din Wollongong (UOW) vom continua să ne concentrăm pe oferirea de experiențe personalizate și medii de învățare remarcabile. Vom dezvolta absolvenți foarte solicitați care au experimentat o universitate intensivă în cercetare și un curriculum intelectual provocator.

Ne angajăm să generăm cercetări remarcabile și rezultate de clasă mondială. Obiectivul nostru de a câștiga un loc în topul 1% din universitățile din lume creează o oportunitate de reînnoire și reînnoire.

118908_IMG_7990JPG.jpg

Perioada următoare oferă oportunități majore pentru:

 • Continuați efortul de a construi un mediu de cercetare remarcabil, o școală absolventă puternică și stimulente clare de a conduce cercetarea și productivitatea;
 • Finalizați transformarea curriculum-ului nostru în legătură cu cererea studenților, rezultatele absolvenților și utilizarea noilor tehnologii;
 • Investiți în oamenii noștri pentru a colabora intern și extern pentru a realiza lucruri minunate;
 • Îmbunătățiți campusurile noastre și aliniați facilitățile noastre la schimbările din centrele de populație, sistemul bazat pe cerere și prioritățile emergente ale cercetării;
 • Îmbunătățirea reputației noastre ca universitate globală multi-campus prin creșterea programului nostru internațional și portofoliul off-shore;
 • Colaborați cu partenerii noștri pentru a crea un nivel mai ridicat de inovare și impact și a contribui la crearea de noi întreprinderi;
 • Angajați-vă cu absolvenții noștri pentru a construi o rețea de viață;
 • Să mențină o universitate eficientă și productivă axată pe adaptabilitate și sustenabilitate financiară;
 • Aspire pentru a face UOW o universitate de destinație și Wollongong un oraș universitar.

Profesorul Paul Wellings CBE, vice-cancelar.

Locații

 • North Wollongong

  Northfields Avenue, 2522, North Wollongong

 • Sydney

  Sydney, Australia

  Întrebări