Keystone logo
University Of Wisconsin-Platteville

University Of Wisconsin-Platteville

University Of Wisconsin-Platteville

Introducere

Din 1866, University Of Wisconsin-Platteville a fost un lider regional printre colegiile de 4 ani cu cadre universitare provocatoare; facultate de renume; și absolvenți de seamă. Și, în aceste vremuri fără precedent de COVID-19, profesorii, personalul și studenții noștri își pun în aplicare cercetările și abilitățile pentru a avea un impact pozitiv asupra comunităților noastre.

În toate cele trei campusuri – UW-Platteville, UW-Platteville Richland și UW-Platteville Baraboo Sauk County – suntem lideri în domeniile științei, tehnologiei, agriculturii și ingineriei, cu inițiative unice în microsisteme și nanotehnologie, investigații criminalistice și energie regenerabilă. . Deși provocările cu care ne confruntăm acum pot părea descurajante, aplicăm această expertiză pentru a fi aici pentru tine, acum și în viitor.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Platteville

    University Plaza,1, 53818, Platteville

    Întrebări