Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Wisconsin-Milwaukee Graduate School

University of Wisconsin-Milwaukee Graduate School

University of Wisconsin-Milwaukee Graduate School

Introducere

Învățământul absolvent la UWM este mai mult decât o diplomă. Este o experiență. Fie că sunteți interesat de o diplomă de masterat profesională, de a vă avansa cariera cu certificarea sau de a efectua cercetări și de a obține doctoratul, puteți fi siguri că suntem la fel de dedicați educației dvs. ca și dumneavoastră. Iată un pic despre noi ...

Fiind una dintre cele două universități publice de cercetare din stat, UWM oferă peste 135 de programe de masterat, doctorat, profesionale și certificate de absolvent, mai mult decât orice altă universitate din sud-estul Wisconsin. Programele noastre distincte includ prima școală de științe a apei dulci din America, singura școală dedicată sănătății publice din stat și singura școală de artă dedicată din sistemul Universității din Wisconsin, printre multe alte programe de top.

Profesorii noștri cunoscuți la nivel național sunt lideri în domeniile lor, pasionați de dezvoltarea următoarei generații de lideri. Veți lucra alături de mentorii facultății pentru a avansa cercetări importante și inovatoare în cele peste 170 de centre, laboratoare și institute ale UWM.

Suntem o comunitate vibrantă de aproape 25.000 de studenți - inclusiv aproape 4.700 de studenți absolvenți - din întreaga națiune și din peste 80 de țări. Campusul nostru este cel mai divers din sistemul UW.

Locații

  • Milwaukee

    North Downer Avenue,3203, 53211, Milwaukee

    Întrebări