Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Introducere

Despre Noi

Scopul Școlii de Afaceri de la UW Tacoma este de a oferi o educație relevantă, aplicabilă și în timp util, care se va traduce imediat în forța de muncă din această regiune și nu numai. Suntem mândri să lucrăm și să învățăm aici și vă invităm să vă alăturați. Experiența diferenței pe care o poate aduce un grad UW Tacoma Business în viitorul tău.

Curriculumul universitar se concentrează pe rezultatele învățării comunicării, analizei cantitative, abilităților financiare, gândirii strategice, eticii și afacerilor în societate, conștientizarea globală, munca în echipă, tehnologie și profesionalism; competențe identificate de liderii de afaceri South Sound ca fiind esențiali pentru o carieră de succes în afaceri. BABA oferă studii concentrate în contabilitate, finanțe, management, marketing și afaceri generale. Oportunitățile de stagiu permit studenților să aplice abilitățile învățate în clasă în situații de lucru din lumea reală, obținând în același timp experiență valoroasă.

Curriculumul MBA oferă managerilor actuali și viitori cunoștințele necesare pentru a avea succes într-un mediu de afaceri din ce în ce mai dinamic și complex. Programul integrează abilități de conducere, tehnologice, analitice, interpersonale și de comunicare. Studenții învață să evalueze tendințele din mediul de afaceri rapid de astăzi ' și să dezvolte și să implementeze schimbarea în mod eficient. Programul part-time de seară este conceput pentru adulții care lucrează cu vieți ocupate și nevoia de a echilibra viața școlară, profesională și personală.

Programul Milgard de contabilitate (MAcc) este conceput pentru a consolida carierele de contabilitate cu un curriculum practic și de cercetare în contabilitatea publică, corporativă, guvernamentală și sectorul non-profit. Programul nostru îndeplinește cerința anului universitar pentru a participa la examenul CPA - mulți dintre studenții noștri MAcc o fac! Serile de săptămână oferite în mod convenabil, cursurile noastre sunt concepute pentru a permite studenților să obțină diploma de MAcc în nouă luni.

Misiunea noastră

Școala de afaceri Milgard cultivă lideri de afaceri prin educație de ultimă oră și accesibilă personal, explorare diversă a savanților și implicare inovatoare a comunității, promovând totodată responsabilitatea socială. Îi inspirăm pe elevi să devină studenți pe viață.

Viziunea noastra

Școala de afaceri Milgard ne transformă comunitățile prin gândire inovatoare, conducere plină de compasiune și implicare exemplară a părților interesate.

Obiective strategice

  • Utilizați practici cu impact mare (https://www.aacu.org/leap/hips) pentru a obține promisiunea unei experiențe de învățare transformatoare pentru studenți

  • Creați și diseminați cunoștințe prin contribuții intelectuale diverse

  • Oferiți programe și centre distinctive care răspund nevoilor comunității și cerințelor pieței

  • Echipați studenții pentru cariere semnificative și de succes

  • Cultivați elevii pentru a servi ca ambasadori în sprijinul comunității de afaceri, unii pe alții și școala

  • Investiți în facultăți și personal pentru a optimiza potențialul în cariera lor și contribuțiile la școală

  • Susține o cultură incluzivă bazată pe încredere, respect, colaborare și dialog constructiv

Locații

  • Tacoma

    university of tacoma, , Tacoma

Întrebări