Keystone logo
University of Washington - Information School

University of Washington - Information School

University of Washington - Information School

Introducere

Școlile de informații sunt interesate de relația dintre informație, tehnologie și oameni. Absolvenții școlilor de informare își folosesc expertiza pentru avansarea științei, afacerilor, educației și culturii. Această expertiză este dobândită prin investigarea mișcării iSchool privind utilizările și utilizatorii informațiilor, precum și tehnologiile informaționale și aplicațiile acestora.

În practică, această orientare informațională oferă un accent pe problemele organizaționale și sociale legate de modurile în care oamenii creează, stochează, găsesc, manipulează și partajează informații. Absolvenții școlilor de informare sunt pricepuți la proiectarea, rafinarea și construirea sistemelor informaționale. Ele sunt adaptate nevoilor care îi determină pe oameni să caute informații.

Sunt preocupați de probleme precum accesul, confidențialitatea și utilizabilitatea. Și înțeleg mediile sociale și organizaționale din ce în ce mai complexe în care oamenii caută să-și umple nevoile de informații - în spații teoretice, virtuale și fizice. Ei sunt ambasadori ai puterii transformatoare a informațiilor atunci când sunt aplicate etic și eficient.

Locații

  • Seattle

    Northeast Grant Lane,1851, 98105, Seattle

    Întrebări