Keystone logo
University of Washington Bothell

University of Washington Bothell

University of Washington Bothell

Introducere

Școala de Arte și Științe Interdisciplinare (IAS) este un site dinamic de inovație la Universitatea din Washington. Declarația noastră de misiune ne cere să dezvoltăm programe de studiu provocatoare din punct de vedere academic, suficient de flexibile pentru a răspunde rapid la întrebările de cercetare în schimbare și la nevoile regionale, inclusiv cele ale studenților netradiționali și tradiționali. Structura noastră organizațională - ca școală interdisciplinară, nedepartimentată - ne permite să îndeplinim această misiune.

Scopul facultății și personalului Școlii de Arte și Științe Interdisciplinare este de a educa studenții și de a efectua cercetări prin moduri de anchetă care se întind peste granițele disciplinare și departamentale moștenite din trecut. Acest efort necesită cultivarea unei înțelegeri a modului în care mai multe discipline creează cunoștințe despre lume și o capacitate de a dezvolta noi căi de explorare. Rezultatul este un mediu de învățare în care problemele complexe - nu disciplinele singulare - dictează direcțiile de cercetare ale studenților și ale facultăților. Este un mediu orientat spre viitor.

Prin învățarea practică și experiențială în interiorul și în afara sălii de clasă, diplomele universitare și postuniversitare ale Școlii de Arte și Științe Interdisciplinare oferă studenților posibilitatea de a crea noi cunoștințe despre lume și de a face diferența în ea. La fel ca facultatea lor, studenții școlii de arte și științe interdisciplinare devin creatori de cunoștințe care răspund problemelor și problemelor emergente, nu doar consumatorilor de cunoștințe făcute în altă parte. Abordarea noastră angajată a burselor și angajamentul nostru față de inovația educațională fac din Școala de Arte și Științe Interdisciplinare un mediu interesant și dinamic pentru toți studenții, facultățile și personalul nostru.

Locații

  • Bothell

    Campus Way Northeast,18115, 98011, Bothell

    Întrebări