Master în tehnologie alimentară
University of Warmia and Mazury in Olsztyn
Informatie cheie
Locația campusului
Olsztyn, Polonia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
3 semesters
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Introducere
Facultatea de Științe a Alimentelor a UWM din Olsztyn, în colaborare cu Facultatea de Inginerie Mecanică și Ingineria Proceselor a Universității de Științe Aplicate din Offenburg, oferă o oportunitate de a urma studii de master cu normă întreagă, de 3 semestre, de gradul doi în Tehnologia alimentară și nutriția umană, în domeniul ingineriei alimentare.
Toate orele de predare se vor desfășura exclusiv în limba engleză. Predarea în semestrul de iarnă se va face la Offenburg, iar în semestrul de vară – la Olsztyn. Alegerea locului de predare pentru al treilea semestru va depinde de supervizor și de subiectul lucrării de diplomă (poate fi fie Olsztyn, fie Offenburg).
Absolvenții obțin o diplomă de absolvire a studiilor de master de gradul doi la UWM din Olsztyn în domeniul Tehnologie alimentară și nutriție umană (în domeniul Ingineriei Alimentelor) și o diplomă de absolvire a studiilor de master la Universitatea de Științe Aplicate din Offenburg în domeniul Ingineria proceselor majore .
Dacă sunteți interesat de viziunea unui inginer asupra dezvoltării alimentelor și a metodelor de producere a acestora, sunteți binevenit să urmați aceste studii. Cererile pot fi depuse de absolvenți ai studiilor de inginer în agricultură, silvicultură și științe veterinare, cu bune cunoștințe de limba engleză (nivel documentat B2), și în același timp mobili și dornici să dobândească noi competențe și experiență în timpul studiilor la un polonez sau german. universitate.
Curriculum
Programa de studii comune include următoarele discipline:
Primul semestru – primăvară-vară (cursuri în Olsztyn):
- Metodologia studiilor experimentale
- Bazele nutriției
- Fizica și reologia alimentelor
- Marketingul alimentar și economia producției
- Managementul calității și siguranței alimentelor
- Dezvoltarea produselor alimentare
- Enzimologie și bioinformatică
- Echipamente tehnologice în prelucrarea alimentelor
- Microbiologie tehnică
- Tehnologie și tehnici alimentare inovatoare
- Terminologia engleză în ingineria alimentară
Al doilea semestru – toamnă-iarnă (cursuri desfășurate în Offenburg):
- Module de competențe non-tehnice: relații publice + opțiuni
- Ingineria sigurantei
- Ingineria controlului proceselor
- Procese de conversie biotehnologică
- Inginerie Chimica
- Scoala tehnica - Ingineria proceselor
- Procesarea apei
- Module opționale: Procese biotehnice - BP /sau/ Conversia energiei regenerabile REC)
- BP: Dimensionarea proceselor biotehnologice + Procese biotehnologice
- REC: Procese de conversie termochimică + Școală tehnică - Conversie energie regenerabilă
Al treilea semestru - primăvară-vară (alegerea Olsztyn sau Offenburg, în funcție de subiectul de lucru pentru diplomă):
Diploma opțională în Olsztyn:
- Seminar de diploma
- practică
- teza de masterat
- prezentare si aparare
sau
Diploma opțională în Offenburg:
- teză de master (cu practică)
- prezentare si aparare
Toți studenții University of Warmia and Mazury in Olsztyn și toți studenții Facultății de Inginerie Mecanică și Ingineria Proceselor a Universității de Științe Aplicate din Offenburg au opțiunea gratuită de a urma cursuri cu normă întreagă, 3 semestre, ciclul al doilea, cu normă întreagă, în domeniul ingineriei alimentare.