Keystone logo
University of Virginia School of Architecture Maestru în Design Urban
University of Virginia School of Architecture

Maestru în Design Urban

Charlottesville, Statele Unite ale Americii

18 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Cu un grup interdisciplinar de facultăți bazat pe misiuni, cu rădăcini în Departamentele de Arhitectură, Arhitectură peisagistică, Planificare urbană și de mediu și Istoria arhitecturii, curriculum-ul nostru de design urban abordează cele mai presante provocări sociale, de mediu și spațiale cu care se confruntă societatea în secolul 21 - provocări precum schimbările climatice și degradarea mediului, schimbările demografice și nedreptățile rasiale, precum și transformările tehnologice.

Prin colaborările noastre, integrate cu Institutul Next Cities al Școlii, aceste provocări sunt abordate prin concepte radicale și metodologii transformatoare care ne permit nu numai să ne imaginăm orașe viitoare mai durabile, ci să modelăm noi practici care constituie condițiile dinamice ale urbanului. Munca noastră implică modurile în care forțele complexe, adesea concurente, se reunesc în structura spațială a orașului. Alfabetizarea spațială și participarea activă sunt esențiale pentru a recunoaște că spațiile urbanismului sunt spații ale cetățenilor – unde luptele și potențialele se ciocnesc și unde noi, în mod colectiv, ne punem în aplicare capacitățile de a face o lume mai bună pentru toți.

Îmbrățișând o abordare interdisciplinară și multi-scalară și utilizând cercetarea aplicată în design și investigațiile teoretice, curriculum-ul nostru inter-departamental de design urban este dedicat educației următoarei generații de lideri de design și factori de schimbare. Examinând o multitudine de scări și diverse condiții spațiale ale urbanității, de la spațiul public la dezvoltarea privată și de la social la ecologic, ajutăm designerii și planificatorii să devină gânditori critici și agenți strategici în sprijinul durabilității urbane, justiției sociale și rezistența la mediu.

Curriculum

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare