Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Virginia McIntire School of Commerce

University of Virginia McIntire School of Commerce

University of Virginia McIntire School of Commerce

Introducere

Despre McIntire

Școala de Comerț McIntire este considerată una dintre cele mai bune școli de afaceri din țară, oferind programe de clasă mondială la nivel de licență, absolvent și certificat. Programul de licență McIntire oferă studenților o diplomă de licență în științe în comerț; elevii pot alege să se concentreze în Finanțe, Contabilitate, Marketing, Management sau Tehnologia Informației.

În plus față de programul său de licență, McIntire oferă cinci programe la nivel de absolvent. MS în programul de Comerț, un master în management, este conceput pentru a pregăti absolvenți de arte liberale recente, știință și inginerie pentru cariere în afaceri; MS în Global Commerce, oferit în parteneriat cu două școli de afaceri renumite - ESADE Business School din Barcelona, Spania și Colegiul Lignan de la Universitatea Sun Yat-sen din Guangzhou, China - oferă absolvenților recenți cu diplomă de licență de afaceri oportunitatea de a dezvolta afaceri globale abilități care pot plăti dividende pe tot parcursul carierei. MS în programul de contabilitate ajută studenții recent absolvenți de contabilitate ascuți competențele analitice și tehnice de care au nevoie pentru a excela în domeniul contabilității.

MS în Managementul Tehnologiei Informației (MS în MIT) Programul este pentru profesioniști de la începutul la mijlocul carierei care caută să avanseze carierele lor prin îmbunătățirea înțelegerea lor de afaceri-IT nexus; MS în Business Analytics (MSBA), livrat în parteneriat cu UARS Darden School of Business, pregătește experți în abilitățile analitice, tehnice și de conducere necesare pentru transformarea seturilor de date în deciziile strategice.

În 2019, MS în Comerț a câștigat un clasament # 1 pentru programul "Cel mai bun Master în Management" în SUA de către The Economist. În 2018, McIntire a câștigat clasamentul # 2 printre programele de licență pentru mediul de afaceri din Statele Unite ale Americii de către poeții de educație pentru afaceri

În 2019, poeții

117480_pexels-photo-1451448.jpeg

Declarația de misiune

La McIntire, tradiția noastră este inovația. Declarația de misiune a școlii, adoptată în 2013, surprinde această mantra McIntire:

Școala de Comerț McIntire este o școală profesională implicată în crearea și diseminarea cunoștințelor care influențează în mod semnificativ ideile și acțiunile studenților, cercetătorilor și liderilor de afaceri din întreaga lume. Școala McIntire aspiră să fie cel mai bun, cel mai inovativ, program global de afaceri de licență globală și să ofere programe de masterat de înaltă calitate, inovatoare și specializate, cu o orientare globală. Două elemente importante ale atingerii excelenței programului și a inovației sunt integrate și orientate către acțiune și valorifică punctele forte ale facultății, personalului, studenților și absolvenților, prin intermediul unei culturi și al unei comunități puternice.

Cele cinci principii de bază ale acestei declarații de misiune sunt calitatea, inovația, integrarea, orientarea globală și comunitatea. Aceste principii sunt întărite în mod consecvent cu facultățile, personalul, studenții, absolvenții și partenerii corporativi prin întâlnirile facultăților și personalului McIntire, întâlniri bianuale cu consiliile de conducere ale McIntire, alcătuite din absolvenți și parteneri corporativi, precum și diverse vehicule de comunicare McIntire, care includ reviste McIntire, rapoarte și diverse forme de mijloace electronice. Aceste principii conduc deciziile strategice privind programele, curriculumul, facultatea, personalul și dezvoltarea studenților. Cu un angajament de excelență, un spirit inovator, o perspectivă integrativă, o apreciere a globalizării afacerilor și un sentiment puternic al comunității, viziunea școlii este de a dezvolta studenții în lideri care trăiesc, muncesc, concurează și contribuie cu succes la noua realitatea globală.

Istorie

Universitatea din Virginia a fost fondată în 1819 de Thomas Jefferson. Viziunea sa asupra unui "sat academic", în care cercetătorii și studenții lucrează strâns împreună, rămâne de o importanță primordială.

Școala McIntire, înființată în 1921 cu o dotare de la Paul Goodloe McIntire, susține ferm conceptul lui Jefferson de un sat academic. Programul său de afaceri de licență a dobândit o reputație națională puternică, iar programele sale absolvite în domeniul contabilității, comerțului, comerțului global și managementului tehnologiilor informaționale sunt foarte clasate de către angajatori. De asemenea, McIntire Business Institute oferă programe de certificare a carierei pentru studenți, absolvenți și profesioniști care lucrează.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Charlottesville

    125 Ruppel Drive, 22903, Charlottesville

    Întrebări