Keystone logo
University of Utah College of Engineering

University of Utah College of Engineering

University of Utah College of Engineering

Introducere

Declarația de misiune

Să pregătească studenții pentru poziții de conducere și practică profesională în mediul academic, industrial și guvernamental; să îmbunătățească productivitatea, sănătatea, siguranța și bucuria vieții umane prin cercetări de vârf; și să stimuleze și să dezvolte economia prin furnizarea de profesioniști ingineri calificați și prin transferul tehnologiilor dezvoltate în cercetarea Colegiului de Inginerie către sectorul privat.

Clasamentele colegiului

Cel mai recent raport al Societății Americane de Educație Inginerească (ASEE) clasifică Colegiul de Inginerie al Universității din Utah pe locul 71 din 310 școli în mărimea înscrierii noastre universitare. ASEE clasează, de asemenea, Utah Engineering:

27 din 251 de școli în total cheltuieli anuale de cercetare

Al 37-lea din 264 de școli pentru numărul de cadre didactice

40 din 215 de școli în număr de diplome de doctorat

Putere în numere

Preocuparea față de competitivitatea globală a SUA a devenit o prioritate națională și, odată cu aceasta, eforturile de creștere a numărului de studenți americani care caută diplome în inginerie și informatică. Nevoia este atât de importantă încât Congresul a adoptat Legea America COMPETES (Crearea de oportunități pentru a promova cu sens în mod excelent excelența în tehnologie, educație și știință), autorizând 43,3 miliarde de dolari în cheltuieli federale în cercetare științifică, inginerie, matematică și tehnologie și programe de educație. Proiectul de lege bipartisan a fost adoptat în unanimitate în Senat și cu o marjă copleșitoare de 367-57 în Cameră. Fostul președinte Bush a semnat proiectul de lege în 9 august 2007.

La Universitatea din Utah, ne-am concentrat pe această problemă de peste un deceniu, conducând un efort la nivel național de a crește gradele de inginerie și informatică pentru a sprijini creșterea în economiile de stat, regionale și naționale. Eforturile noastre dau roade. În mai 2018, Colegiul a acordat 1.184 de grade (716 BS, 354 MS, 114 dr.)

În plus, facultatea a crescut cercetarea în domeniul ingineriei la 97 de milioane de dolari (cu sub-premii) în 2019, o creștere de 288 la sută din 2002. Aceasta plasează Colegiul nostru în primele 50 de universități de inginerie din țară pentru productivitatea cercetării.

Locații

  • Salt Lake City

    Presidents' Circle,201, 84112, Salt Lake City

    Întrebări