Keystone logo
University of Tuscia

University of Tuscia

University of Tuscia

Introducere

Studiați în Italia: alegeți o universitate remarcabilă într-un teritoriu prietenos, bogat în cultură și istorie

Apel pentru burse internaționale pentru anul universitar 2022/23 este deschis acum!

University of Tuscia (UNITUS) anunță o selecție publică pentru admiterea studenților internaționali la cursurile internaționale de licență de ciclul 2 (diplome de master de 2 ani) pentru anul universitar 2022/2023. Universitatea va acorda 59 de burse celor mai merituoși studenți non-italieni care se înscriu pentru prima dată la o universitate italiană, acoperind majoritatea costurilor de plecare, inclusiv taxele universitare.

Universitatea noastră

UNITUS este situat în Viterbo (80 Kms nord de Roma) și este un loc de referință pentru educație și învățare, oferind cursuri care se concentrează pe subiecte relevante pentru teritoriu și pentru problemele din lumea reală.

Activitățile educaționale sunt gestionate de șase Departamente care oferă 23 de cursuri de licență, 25 de cursuri de master și 2 cursuri de master cu un singur ciclu (cu durata de cinci ani). Printre cursurile noastre de master, oferim 4 programe internaționale predate în întregime în limba engleză, care sunt: Economie circulară, Silvicultură și Științe ale mediului, Inginerie mecanică și securitate și Drepturile omului.

Universitatea oferă, de asemenea, 7 programe de cercetare doctorală (PhD) cu specializare în mai multe domenii de cercetare în domenii precum științe fizice și inginerie, științe ale vieții și științe sociale și umaniste. Toate programele de studii sunt construite în conformitate cu standardele europene de asigurare a calității pentru a satisface nevoile pieței muncii naționale și internaționale.

De ce să studiezi la UNITUS?

Orașul Viterbo este locul ideal pentru cei care doresc să studieze în Italia: calitate înaltă a vieții, costuri reduse, calitate înaltă a educației universitare și apropierea de zona metropolitană a Romei sunt doar câteva dintre principalele caracteristici ale acestei zone. Datorită legăturii puternice a University of Tuscia cu teritoriul, studenții noștri pot învăța în laboratoare de ultimă generație și în facilități precum Ferma Didactică Experimentală, Grădina Botanică, Centrul Ihtiogenic Experimental de la „Saline di Tarquinia”. ” rezervația naturală, Centrul de Dotări Mari, Sistemul Muzeal Universitar și Centrul de Studii Alpine. Acesta permite University of Tuscia să ofere un catalog bogat de cursuri, care este întotdeauna adaptat la cerințele pieței muncii.

Dintre universitățile publice italiene, suntem cele cu cel mai înalt nivel de satisfacție a studenților. Personalul nostru didactic și de îndrumare este o echipă dedicată de profesori pasionați, dedicați dezvoltării educaționale a studenților noștri și a unor profesioniști tehnico-administrativi bine pregătiți și de înaltă disponibilitate, dedicați să rezolve zilnic problemele studenților. De fapt, diferite clasamente internaționale plasează University of Tuscia printre primele 5% dintre universitățile din întreaga lume. Recent, Unitus a fost adăugat la clasamentul internațional Times Higher Education (THE) dedicat Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă, atingând cel mai înalt clasament pentru Reducerea inegalităților și Obiectivele educației de calitate.

Studenții noștri pot participa la numeroase proiecte de cercetare naționale și internaționale; Universitatea noastră se află pe primul loc printre universitățile italiene cu mai puțin de 10.000 de studenți prin atragerea de fonduri europene, iar patru departamente (din șase) au primit departamente de excelență de către Ministerul Universității și Cercetării (MUR). UNITUS este o universitate internațională, cu numeroase programe de studii în străinătate, datorită și capacității noastre de a atrage fonduri UE și a peste 450 de acorduri de colaborare cu universități și instituții de cercetare din întreaga lume.

Burse și finanțare

Apel pentru Burse pentru Anul Academic 2022/2023 este deschis acum!

University of Tuscia (UNITUS) salută studenții internaționali și îi sprijină prin furnizarea de instrumente și servicii, inclusiv burse.

Bursă regională

În iunie 2022 va fi publicat Apelul de candidatură de către LazioDisco, Autoritatea Regională pentru Dreptul la Învățământ Superior, puteți aplica pentru:

Bursă (5.257,74 euro pe an pentru nerezident)

Cazare (camin universitar sau apartamente private)

Bursa Ministerului Educatiei

Conform regulamentului Universității privind impozitele și taxele, taxa de înscriere pentru studenții din afara UE este fixată în 1000 EUR pe an.

Studenții care provin din una dintre țările incluse pe lista Ministerului Educației vor plăti 533,79€ pe an.

Locații

 • Viterbo

  Via Santa Maria in Gradi,4, 01100, Viterbo

  • Civitavecchia

   Piazza Giuseppe Verdi, 1, 00053, Civitavecchia

   Întrebări