Keystone logo
University of Turku

University of Turku

University of Turku

Introducere

Multidisciplinar. Internaţional. Universitatea de cercetare.

University of Turku este o comunitate academică activă de 25.000 de studenți și angajați, care desfășoară cercetări inovatoare și interdisciplinare. Ne angajăm în dezvoltarea educației finlandeze și internaționale și a inovațiilor care deschid calea către un viitor mai luminos.

În plus față de Turku, avem campusuri în orașele Rauma și Pori și funcționăm în toată Finlanda - tot din Laponia până la Marea Arhipelagului.

Cercetări eficiente

Efectuăm cercetări și lucrăm pentru un viitor mai bun și bunăstare.

Promovăm știința liberă, eficientă și deschisă. Cercetarea noastră este multidisciplinară și internațională , vizând inițiative noi, interdisciplinare.

Cercetările noastre sunt prezentate în șase domenii tematice:

 • Biodiversitate și durabilitate
 • Tehnologiile viitoare și societatea digitală
 • Memoria culturală și schimbările sociale
 • Copii, tineri și învățare
 • Sănătate, diagnostic și dezvoltarea medicamentelor
 • Studii maritime și maritime

10 Cel mai bun motiv pentru a alege UTU

 • UTU este una dintre cele mai internaționale universități din Finlanda.
 • Programe bazate pe punctele noastre forte în cercetare.
 • Perspective excelente de carieră pentru absolvenți.
 • Bursele generoase sunt disponibile pentru studenții talentați.
 • Profesori și lectori care te provoacă să înveți.
 • Suport personal și servicii pe parcursul studiilor.
 • Facilități moderne și medii de învățare.
 • O selecție largă de studii opționale și minore.
 • Viața activă a studenților și activități versatile.
 • Campus compact unde totul este aproape.

Citiți mai multe: utu.fi/degrees

Declarația de misiune

University of Turku este o universitate de cercetare activă la nivel internațional și atractivă, a cărei forță constă în cercetări de înaltă calitate, multidisciplinare.

Promovăm educația și știința gratuită și oferim învățământ superior bazat pe cercetare. Colaborăm îndeaproape cu societatea finlandeză și participăm activ la dezvoltarea regiunii.

Obiective strategice

Inspirăm experiențe unice de învățare și rezultate remarcabile ale învățării

Educăm viitorii experți care vor rezolva probleme științifice complexe și probleme sociale și vor construi o lume durabilă. Educația pe care o oferim îi încurajează pe elevi spre o gândire critică independentă și atingerea unor obiective cuprinzătoare de învățare. Absolvenții noștri au abilități excelente de colaborare, capacitatea de a crea muncă pentru ei și pentru ceilalți și expertiză care poate fi aplicată diferitelor sectoare ale societății.

Cultivăm un mediu de cercetare captivant și excepțional

Cercetările efectuate la University of Turku sunt etice și științifice excelente. Cercetarea noastră are un impact semnificativ și răspunde viitoarelor provocări globale. O strânsă colaborare națională și internațională de cercetare întărește poziția Universității printre cele mai importante universități de cercetare din lume.

Suntem un partener proactiv și dinamic

University of Turku poartă responsabilitatea globală și este un partener proactiv în dezvoltare. Cercetarea și educația excelente creează baza pentru impactul nostru tot mai mare. Pregătim experți cu capacitate de schimbare, care construiesc un viitor durabil în diferite sectoare ale societății.

Suntem o comunitate activă de experți

Suntem o comunitate universitară egală și diversă, cu un set puternic de valori. Urmăm principiile dezvoltării durabile. Bunăstarea comunității noastre universitare este baza succesului nostru. Bunăstarea se reflectă în motivație, colaborare fără probleme și rezultate bune.

Datorită serviciilor noastre remarcabile, campusului compact și a vieții de student active, studenții internaționali se simt acasă și în siguranță încă de la începutul șederii lor.

Inspirant cariere de cercetare

Bunăstarea întregii comunități universitare este importantă pentru noi. Vrem să sprijinim tinerii cercetători în cariera lor și să oferim un mediu de cercetare și o comunitate care îi inspiră spre realizări și rezultate unice.

Efectul preventiv al xilitolului asupra cariilor dentare a fost descoperit pentru prima dată la Institutul de Stomatologie al University of Turku . În fiecare an, peste o sută de inovații diferite și zeci de dezvăluiri de invenții provin din cercetările efectuate la Universitate. Inovații din cercetare

Creativ, agil și inovator

Dezvoltăm atitudine și activități antreprenoriale în întreaga Universitate. Oferim o platformă de creștere pentru startup-uri și spinoff-uri care decurg din cercetări de top.

Construiește-ți cariera viitoare cu noi

University of Turku este o destinație populară pentru schimburi, masterate și studii doctorale. Colaborăm cu peste 400 de universități din întreaga lume și oferim studenților noștri o selecție largă de cursuri și programe predate în limba engleză.

Bine ați venit în Student City of Turku

Campusul Turku al University of Turku este situat aproape de centrul orașului și de râul Aura lângă celelalte instituții de învățământ superior, companiile din Parcul Științific Turku și Spitalul Universitar Turku. Zona campusului se întinde de la Catedrala Turku până la gara Kupittaa.

Toate serviciile importante pentru studenți, personal și vizitatori se găsesc aproape de campus. A vă deplasa oriunde este la îndemână fie pe jos, cu bicicleta, fie cu autobuzele urbane Föli.

Scopul comun al instituțiilor de învățământ superior din Turku și orașul Turku este să fie cel mai bun oraș studențesc din Finlanda! Viața activă de student, transportul public ușor și bine funcționat și locuințele la prețuri accesibile sunt marile active ale lui Turku. 99% dintre studenții din instituțiile de învățământ superior din oraș recomandă prietenilor lor Turku ca oraș studențesc.

Aflați mai multe despre orașul studențesc Turku pe canalul Youtube Study in Turku !

Costuri de viață rezonabile, cu multe opțiuni de locuință, servicii publice și private la scară largă, viață culturală vie și o varietate de posibilități de recreere în aer liber de la Marea Arhipelagului din jur garantează că Turku oferă cea mai bună calitate a vieții și este o locație profitabilă și pentru studenți. în ceea ce privește profesioniștii calificați.

Conform țintei strategice stabilite de Oraș, Turku va fi până în 2029 cel mai interesant oraș al Balticului de Nord, cu o bază puternică atât în domeniul artelor, cât și în științe. Turku construiește active unice - industrie de producție creativă, biotehnologie, expertiză logistică - prin facilități de cluster și sinergii.

Bine ați venit în Turku, Finlanda!

Doriți să primiți mementouri de termen limită, invitații la evenimente și sfaturi o dată pe lună pe e-mail?

Abonați-vă la Buletinul informativ Viitorul cu UTU, de la Serviciile de Admitere ale University of Turku .

Locații

 • Turku

  Student and Admissions Services University of Turku 20014 Turun yliopisto, , Turku

 • Rauma

  Department of Teacher Education Seminaarinkatu 1, 26100, Rauma

  Întrebări