Keystone logo
University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

Introducere

Universidad Del Valle De Guatemala este una dintre cele mai prestigioase universități din America Centrală. Suntem în fruntea tehnologiei și în promovarea cercetării și predării la nivel înalt. Nu suntem o universitate privată. 1 în America Centrală și Panama, conform clasamentului QS și singura universitate cu acreditare instituțională a Eroilor din Guatemala.

De mai bine de 50 de ani, căutăm și primim oameni talentați care doresc să fie agenți ai schimbării. Oferim un model distinctiv cu un accent larg pe artele liberale, unificat cu formare specializată în știință, tehnologie, inovație, antreprenoriat și educație. Atât portofoliul nostru de programe, cât și agenda noastră de cercetare și extindere răspund nevoilor mediului nostru, noilor generații de studenți și promovează căutarea de soluții la provocările societății noastre.

În cele trei campusuri ale noastre, UVG ​​a fost caracterizat ca o instituție care caută excelența academică cu valori și criterii pentru a ajuta toți studenții, prin ajutoare financiare și burse pentru tineri talentați cu resurse limitate.

Locații

  • Guatemala City

    Guatemala City, Guatemala

    Întrebări