Keystone logo
University of the South Pacific USP Maeștri de artă în politică / afacerile internaționale
University of the South Pacific USP

Maeștri de artă în politică / afacerile internaționale

Suva, Fiji

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

FJD 10.070 / per year

În campus

Introducere

O Master în Arte Diplomatice și Afaceri Internaționale Se bazează pe cursurile de bază ale diplomei postuniversitare de diplomație și afaceri internaționale, adăugând o oportunitate de a întreprinde un eseu de cercetare în domeniul diplomației și afacerilor internaționale pe un subiect de interes deosebit pentru student. Acest program oferă, de asemenea, abilități de cercetare și abilități avansate de scriere. În plus, Master of Arts în diplomație și studenții afacerilor internaționale, de asemenea, au posibilitatea de a urmări un interes într-un anumit flux academic prin clustering electives lor în anumite discipline sau domenii, cum ar fi drept, mediu, economie sau studii de dezvoltare.

Cerințele de admitere: Cerința de admitere pentru Master of Arts în Diplomație și Afaceri Internaționale este o diplomă de studii postuniversitare în diplomație și afaceri internaționale, cu un GPA de 3 sau mai sus, sau o calificare echivalentă.

Cerințe de program: Master of Arts în Diplomație și Afaceri Internaționale constă din opt cursuri, inclusiv cinci cursuri de bază și trei electivă. Cursuri de bază: PL409, PL410, PL411, EC416; Plus unul dintre: PL400 sau PL401.

Admitere

Despre Școală

Întrebări