Keystone logo
University of the East (Universidad del Este (UDE))

University of the East (Universidad del Este (UDE))

University of the East (Universidad del Este (UDE))

Introducere

Universidad del Este s-a născut într-un nou context național, regional și mondial, asumându-și momentul din istorie în care trebuie să călătorească cu responsabilitate și angajamentul ferm de a interpreta, participa și contribui la acest context.

Calitatea în Universitatea noastră este susținută în căutarea permanentă a nivelului de excelență, păstrând identitatea instituțională, relevanța proceselor și evaluarea continuă internă și externă, bazată pe înțelegerea necesară a mediului în care este inserat.

Un mediu științific și de cercetare, un spațiu pentru servicii educaționale și formare continuă.

Universitatea noastră este dedicată calității predării, excelenței în cercetare și sprijinului pentru merit, abilități și egalitate.

Facilitarea și promovarea accesului la materiale informaționale de înaltă calitate pentru lectură, consultare și studiu și orientarea permanentă, îndrumarea și sprijinul constant al tutorilor specialiști axat pe consiliere.

Aspirăm să formăm cetățeni drepți, capabili și critici, cu o viziune largă și multidisciplinară și care își asumă responsabilitatea de a contribui la o lume mai dreaptă și mai susținătoare.

Mă bucur să vă urez bun venit în acest vehicul de informare și comunicare în care veți putea iniția o cunoaștere și o relație pe care o dorim fructuoasă și intensă.

Locații

  • La Plata

    Calle 2,684, , La Plata

    Programe

      Întrebări