Keystone logo
University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

Introducere

La Universitatea din Commonwealth Caribbean Global, învățarea online nu încearcă să reproducă un cadru tradițional de clasă. Ne dăm seama că studenții de astăzi au nevoie de flexibilitate pentru a echilibra educația cu orice altceva din viața lor într-un ritm care funcționează. Știm că există o cale diferită pentru fiecare, așa că cursurile noastre sunt concepute pentru a vă pune pe drumul cel bun pentru a vă îndeplini obiectivele. Programele online ale UCC Global vă pot ajuta să depășiți obstacolele care se află între dvs. și cariera dvs. Și cu acces 24/7 la sala de clasă online, îți poți finaliza cursurile atunci când îți convine.

Instituția își are sediul în Kingston Jamaica. A fost înființată în 2004 ca urmare a fuziunii în 2002 a Institutului de Științe ale Managementului (IMS), înființată în 1992 și a Institutului de Management și Producție (IMP), în 1976. Instituția nou extinsă rămâne una dintre cele mai rapide creșteri instituții din țară, precum și din regiunea Caraibelor.

Instituția oferă în prezent certificate profesionale, diplome, asociați, licențe, masterate și programe de doctorat, precum și programe personalizate de formare corporativă în Jamaica. Disciplinele includ managementul resurselor umane, tehnologia informației, marketing, managementul ospitalității, afaceri, finanțe și administrarea afacerilor, printre multe altele.

De asemenea, UCC Global colaborează în prezent cu mai multe instituții internaționale, cum ar fi Florida International University (FIU), Commonwealth of Learning (COL), University of London (UOL), University of Sunderland (UoS), Coursera Inc, Udemy Inc & EdX Inc. pentru a oferi o serie de certificate internaționale de specialitate/profesionale, programe de licență, licență și doctorat.

În cele din urmă, Universitatea are șase (6) campusuri pe insulă, inclusiv locații în Kingston, Montego Bay, Ocho Rios, Mandeville și May Pen; și o înscriere în medie de 7.000 de studenți anual, inclusiv învățarea online. Populația studențească este formată în principal din adulți care lucrează și include absolvenți în funcții de supraveghere, management și alte poziții de conducere în mai multe dintre corporațiile din sectorul privat și instituțiile din sectorul public, din Jamaica și Caraibe.

Misiunea noastră

Universitatea din Commonwealth Caribbean încearcă să ofere oportunități educaționale pe scară largă prin parteneriate, moduri de livrare flexibile și acces la finanțare, într-un mediu în care sunt îmbrățișate standarde ridicate, adevăr, respect și demnitatea persoanei.

Viziunea noastra

Universitatea din Commonwealth Caribbean se angajează să pregătească studenții pentru a deveni lideri de afaceri și comunități excepționali, inovatori și cărturari într-un mediu academic îngrijitor și stimulant intelectual. Toți membrii comunității sunt apreciați, respectați și provocați să îmbrățișeze excelența, integritatea și responsabilitatea socială.

Acreditare

Universitatea din Commonwealth din Caraibe este înregistrată și recunoscută de Consiliul Universității din Jamaica (UCJ), organismul național de acreditare și asigurare externă a calității pentru învățământul superior, ca colegiu universitar. Înregistrarea și recunoașterea înseamnă că UCC este acreditat pentru a oferi programe academice, vocaționale, tehnice și profesionale și pentru a acorda premii, de la certificate la nivel de absolvent. Universitatea se concentrează în primul rând pe predare și transmiterea cunoștințelor, susținute de cercetare, servicii profesionale și comunitare.

Înregistrarea la Consiliul Universității din Jamaica vorbește despre un sistem și un cadru intern de asigurare a calității riguros și continui, care va asigura instituția noastră, studenții noștri și alte părți interesate că premiile acordate în numele UCC îndeplinesc standardele internaționale de bune practici și că studenții au oportunități adecvate într-un mediu propice. mediu pentru a îndeplini aceste standarde. Instituția va fi mereu conștientă de faptul că politicile, procedurile, sistemele, structurile și infrastructura din cadrul UCC susțin în mod adecvat furnizarea de cursuri și programe, inclusiv prin modurile online și mixte de livrare.

UCC a obținut acreditarea instituțională de la UCJ.

La rândul său, UCC este singura instituție înregistrată și recunoscută de Universitatea din Londra, care este acreditată de Agenția de Asigurare a Calității din Regatul Unit, care oferă Certificatul de învățământ superior în drept comun, Bachelor of Laws (LLB) și programe de masterat în drept (LLM) în Jamaica. UCC oferă, de asemenea, mai multe programe de studii postuniversitare în parteneriat cu Florida International University, care este acreditată de Asociația de Colegii și Școli din Sud (SACS) din Statele Unite ale Americii, precum și de AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business .

Universitatea din Commonwealth din Caraibe este acreditată de Serviciul de acreditare pentru școli, colegii și universități internaționale (ASIC).

Universitatea a câștigat statutul de premier cu ASIC pentru lăudabilele sale domenii de activitate. Acreditarea ASIC îi ajută pe studenți și părinți să facă o alegere mai informată și va ajuta, de asemenea, o școală, colegiu, universitate, furnizor de formare sau furnizor de educație la distanță, să demonstreze corpului studențesc internațional că sunt o instituție de înaltă calitate. ASIC este recunoscut de UKVI în Marea Britanie, este membru al CHEA International Quality Group (CIQG) din SUA și este listat în Directorul lor internațional, este membru al BQF (British Quality Foundation), este afiliat la ENQA (European Network for Asigurarea Calității) și sunt membri instituționali ai EDEN (Rețeaua Europeană la Distanță și E-Learning).

În general, înregistrarea, recunoașterea și în special acreditarea îi asigură pe studenți și alte părți interesate că Universitatea reprezintă o alegere bună și că studenților înscriși li se va oferi predare profesională, o experiență de învățare pozitivă și vor avea ocazia să obțină calificări valoroase.

UCC a fost, de asemenea, desemnat ca singurul furnizor de instruire Fortinet în domeniul securității internetului în Jamaica.

Abonament local și internațional

În 1996, IMS, o subsidiară a UCC, a început să formeze câteva alianțe locale și internaționale unice, care au devenit parte integrantă a succesului său în Jamaica. Următoarea listă detaliază toate instituțiile și organismele actuale la care este membru Universitatea din Commonwealth din Caraibe.

Corp Descriere
Consiliul American pentru Educație (ACE) American Council on Education (ACE) este cea mai influentă, respectată și vizibilă asociație de învățământ superior din Statele Unite. ACE reprezintă aproape 1.800 de președinți de colegii și universități și directori ai asociațiilor conexe și este singura asociație majoră de învățământ superior care reprezintă toate tipurile de instituții acreditate din SUA, care acordă diplome
Asociația Internațională pentru Președinții Universității (IAUP) Asociația Internațională a Președinților de Universități (IAUP) este o asociație a directorilor universitari din instituțiile de învățământ superior din întreaga lume. Calitatea de membru este limitată la persoanele care exercită funcția de președinți, rectori sau vicecanali la colegii sau universități acreditate regional.
Consorțiile universităților din Commonwealth și OEA Organizația Statelor Americane este cea mai veche organizație regională din lume. Organizația folosește o abordare în patru direcții pentru a-și implementa în mod eficient scopurile esențiale, bazată pe pilonii săi principali: democrație, drepturile omului, securitate și dezvoltare.
Asociația Jamaica a instituțiilor terțiare private (JAPTI) Fondată în 2012, Asociația Jamaica a Instituțiilor Terțiare Private (JAPTI) este un consorțiu format din peste 30 de instituții de învățământ terțiar private din Jamaica.
Asociația instituțiilor terțiare din Caraibe (ACTI) Misiunea ACTI este de a implica toate părțile interesate în învățământul terțiar, la nivel regional și internațional, pentru îmbunătățirea și dezvoltarea continuă a învățământului terțiar, a serviciilor sale și a instituțiilor membre; și să ofere suport tehnic tuturor instituțiilor terțiare regionale
Organizația sectorului privat din Jamaica (PSOJ) PSOJ a fost înființat în 1976. Este o organizație națională de asociații din sectorul privat, companii și persoane care lucrează împreună pentru a promova un sector privat competitiv și productiv.
Camera de Comerț din Jamaica (JCC) Principala (misiune) a Camerei este asigurarea celui mai favorabil mediu pentru funcționarea eficientă și profitabilă a întreprinderilor. Se pune un accent considerabil pe proiectele care vor spori dezvoltarea comunității mai largi.
Camerele de comerț americane din Jamaica Camerele de Comerț Americane din Jamaica sunt afiliate Camerei de Comerț a Statelor Unite ale Americii (COCUSA) din Washington DC, cea mai mare organizație de afaceri federată din lume, cu birouri în 65 de țări. AMCHAM-urile lucrează îndeaproape cu guvernul țării gazdă, pentru a facilita investițiile și comerțul.
Rețea de studiu internațional de calitate în străinătate (QISAN) UCC este membru instituțional al Quality International Study Abroad Network (QISAN). Membrii QISAN demonstrează practică profesională și etică în recrutarea și livrarea de programe de studiu de înaltă calitate și relevante. Membrii QISAN trebuie, de asemenea, să demonstreze o atitudine grijulie și de susținere față de studenți, precum și să aibă un cod strict de disciplină în ceea ce privește prezența și practicile de studiu.

Locații

 • New Kingston

  17 Worthington Avenue, Kingston, , New Kingston

  • Mandeville

   Lot 3, Caledonia Mall, 3 1/2 Caledonia Road, Manchester, , Mandeville

   • May Pen

    3 Chapleton Road, , May Pen

    • Montego Bay

     16 East Street, St. James, , Montego Bay

     • Ocho Rios

      99 Main St, , Ocho Rios

      • Kingston

       16 Oxford Terrace, , Kingston

       Întrebări