Keystone logo
University of Texas Rio Grande Valley (UTRGV)

University of Texas Rio Grande Valley (UTRGV)

University of Texas Rio Grande Valley (UTRGV)

Introducere

Noi oportunități pentru secolul XXI

Inovaţie. Oportunitate. Scop. Cariere. Cam asta este Universitatea din Texas Rio Grande Valley. Cu campusuri pe toată Valea, UTRGV consolidează viitorul de succes, îmbunătățește viața de zi cu zi și lasă regiunea noastră să strălucească ca un inovator global în învățământul superior, educația bilingvă, educația pentru sănătate, cercetarea biomedicală și tehnologia emergentă care inspiră schimbări pozitive.

TRANSFORMAREA LUMII NOASTRE

University of Texas Rio Grande Valley (UTRGV) fost reimaginată ca universitate pentru întreaga Valea Rio Grande în 2015. În prezent este una dintre cele mai mari instituții hispanice care slujesc din țară. Acest plan strategic este un punct de plecare pentru dezvoltarea continuă a universității și va oferi direcții în următorii cinci ani pentru a modela în continuare identitatea UTRGV.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Edinburg

    West University Drive,1201, 78539, Edinburg

    Întrebări